martes, 19 de mayo de 2015

L'eleccio d'en Jordi Sanchez ha estat un frau democratic ???

Pot ser  que la calma es una qualitat d'en Jordi Sanchez, pero el problema es que la seva trajectoria abans de la seva elecció, la manera en que ha estat escollit. I tambe la seva manca d'eloquencia (comparem per exemple amb el President Mas on amb el conseller Homs) el desqualifiquen.
El cap de l'ANC ha de ser abans de res un exemple I una figura per sobre dels partits, I en Jordi Sanchez es qualsevol cosa menys això:
1) porta 30 anys vincular a ICV (antic PSUC), I es a traves d'aquest amiguisme que ha aconseguit totes les seves feines des que es va dissoldre La Crida (Fundacio Jaume Bofill, adjunt a Sindic de Greuges). En Jordi Sanchez es un enxufat professional que ara evidentment haura de tornar el favor als seus amics I per tant es contradiu amb la necessitat de que l'ANC sigui independent dels partits.

 2) Els seu historial de La Crida ("el Lenin" li deien) es mes aviat lamentable, se'l recorda com un intrigant que va contribuir a la fi de La Crida,, I despres d'això no ha contribuit gairebe res d'interes - als ultims anys de creixement del sobiranisme no ha fet cap contribucio ni tan sols comparable a les de la Liz Castro, o la Rosa Alentorn, o tants altres militants de base. Es absurd que un buròcrata enxufat professional sense cap merit anterior pretengui liderar precisament una organitzacio activista

3) No es un bon orador ni sona convincent (logic, perque es un burocrata / enxufat professional, la seva especialitat es la intriga), ni parla mes idiomes que el catala I el castella (quan necessitem desesperadament una projecció internacional. Per damunt de tot aixo, l'eleccio d'en Jordi Sanchez ha estat un frau democratic (encara que els estatuts de l'ANC ho permetin) I un exemple flagrant d'enxufisme a la catalana - precisament tot el que NO volem que sigui la Republica Catalana. Aixo no pot mai ser un encert, per molt que et sembli que la primera vegada que ha parlat ho ha fet demostrat molta serenitat (pero poca conviccio)

No hay comentarios:

Publicar un comentario