martes, 19 de mayo de 2015

Com podem tenir sentit d'estat els ciutadans d'una nació sotmesa?

L'increïble "Mr. Jonqueres" que passa per ser l'abanderat de la independència a Catalunya no veu la necessitat de posar l'estelada en el consistori que ell presideix, ara be, recomanar a la resta d'ajuntaments per la independència que ho facin, això si!! mentre ell no s'hagi de mullar el cul val tot. No es podia esperar gaire cosa mes d'un partit que a la primera oportunitat dona la Generalitat a un botifler de nivell com en "Montilla" i es queda tant ample. De retruc el secretariat de la ANC es passa pel forro la voluntat majoritària dels seus afiliats (i se'm en re-fot el que diguin els
estatuts) i nomena president a una persona que a la primera declaració publica deixa clar que no està per una "declaració unilateral d'independència" adduint que no es el camí. No se quin pecat hem comes els catalans per merèixer uns dirigents tant incompetents. Em comença a fer por que el procés d'independència hagi de sortir de la base sense un liderat polític clar, això si que pot ser perillós per l'estabilitat del país, però si s'ha de fer es farà, que ho tingui tothom molt clar, sobretot aquesta colla de trepes.


Com més avança el procés mes perden els papers els espanyols. Impresentable l'actitud del botifler que prefereix posar en risc una operació dels mossos contra el jihadisme, la vida dels agent infiltrats i arriscar-se a un atemptat a Catalunya, abans que permetre una imatge d'eficàcia per part de la policia catalana. La prova mes concloent que això es així està en el fet que el fastigós ministre prefereix obrir una investigació per esbrinar qui va filtrar l'informe dels mossos... a l'audiència nacional espanyola (informe que va ser arxivat), abans que buscar als responsables de posar en risc l'operatiu, es clar que no els fa falta saber qui ho va fer, ja ho saben, l'únic que necessiten ara es trobar l'excusa per condecorar-los i donar-los una pensió vitalícia pels serveis prestats. Cada dia que passa s'estreny mes el cercle contra Catalunya, la llengua, la cultura, els símbols, l'educació i ara la policia. Estem fent tard i ho hem d'agrair a tota la trepa de botiflers que els fan el joc per una poltrona, des de la Colau a l'Iceta passant per en Duran , l'Herrera o en Fainé. Es clar que no tenim sentit d'estat, com podem tenir sentit d'estat els ciutadans d'una nació sotmesa? Posem-nos les piles, apuntem-nos a la tesis de l'Albiol ,fem net de botiflers i declarem la independència.
 
Penso que s'han acabat els temps d'anar sempre amb el lliri a la mà. Un ja té edat més que suficient per adonar-se que quan un determinat invent acaba presidit per segons qui, no podem esperar-ne res que s'aparti massa del que hem vist fins ara. Es pot dir més alt però no més clar: no m'agrada gens que un buròcrata català presideixi una assemblea que justament vol ser la representació de les bases de la Catalunya actual. Aquestes persones no necessitem un buròcrata professional, Forcadell no ho era i ens ha ofert un magnífic resultat. O sigui que no entenc per quina raó concreta Liz Castro ha estat desplaçada de la presidència tot i haver estat la candidata més votada en la primera volta. Si algú m'ho explica amb claredat i ho entenc, doncs chapeu, però ara com ara m'inquieta tant que presideixi l'ANC Jordi Sànchez com que el cap de Catalunya Ràdio sigui un escolanet d'UDC. Porto mig segle cercant un lloc de treball normal i remunerat racionalment en aquesta Catalunya endogàmica, m'acosto a la jubilació i mai no ho he aconseguit, perquè sempre m'he trobat amb un escolanet sense la titulació adequada però amic o fill de no sé qui, i altres situacions per l'estil. Alguns n'estem realment fins els collons, d'aquest sistema, i si paguem una quota i som voluntaris de l'ANC, no és per continuar alimentant tota aquesta merda, sinó per provocar un canvi en profunditat des de les bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario