lunes, 16 de noviembre de 2015

En aquest impàs no hi guanya ningú i hi perd tothom. Independència. Aquesta era la prioritat absoluta.

Després de tants dies i tantes reflexions, es va precipitant una idea nova. Senzillament la prioritat de la CUP no és la independència. La seva veritable prioritat és només ideològica, saben que en unes eleccions normals mai podran manar. Per això precisen la desfeta de l'enemic ideològic, el fracàs rotund de l'independentisme moderat i la crisi dels partits que el defensen. Enfortir-se ells i afeblir als altres. A costa de la independència? Són radicals i tenen prioritats.

Com a bons trotskistes creuen que com pitjor, millor. El que no diuen es que pitjor pels que ho estan passant pitjor i millor pels vassalls i els que remenen les cireres a Madrid. Es clar que això als infiltrats us importa un carall, oi ?

Ara és temps de silenci i de calma, i de discreció. ARA ÉS EL TEMPS DE LA UNITAT per lluitar plegats contra l'adversari que, tothom té clar que és l'estat espanyol. Vull continuar pensant que tot és pura estratègia per despistar-los.

Benvolgut Sr. Baños, els seus coneixements polítics són d'un nivell realment patètic i és per això que dona la sensació que la seva ignorància i la seva irresponsabilitat política són tant enormes que no l'amoïna gens ni mica com quedarà retratat en els llibres d'història de Catalunya!

Qualsevol desobediència queda lligada a tindre un mínim d'estructures prèvies (banc públic, seguretat social, etc.), sense elles qualsevol pas està destinat al fracàs. Per això no es pot anar a sac, hi ha un recorregut previ. I en Baños pensa que si els pàrvuls d'Arran desobeeixen, aconseguirem la República. Ni s'ha plantejat que les classes mitjanes comencen a estar molt fartes de la CUP i que no desobeiran si no hi tenen un dels seus donant la seguretat del comandament.

La majoria dels catalans (independentistes i no independentistes) no vol una Catalunya ni comunista ni anarquista. No ens volem quedar a Espanya pq no funciona. Volem un país millor, no corrupta i amb un bon nivell de vida. Això és tot. Si no doneu suport a la majoria (JxS) i al que us ha ofert anirem a noves eleccions tot esperant que aquest cop els vostres vots no siguin necessaris.

Una gran majoria vàrem anar a votar un objectiu fonamental, del qual pensem que ja en depèn la supervivència del nostre poble, com és la independència. Aquesta era la prioritat absoluta. I ara vosaltres, que us havíeu omplert la boca de ser els que la volíeu més ràpid que ningú i ens ho feu aturar tot per posar-nos a netejar la vella autonomia? I a més, volent fer la revolució abans de tenir les eines per fer-la? Quina presa de pèl és aquesta, nois?

La pregunta és: donareu suport i investireu el presidenciable del partit majoritari que obrirà camí cap a la independència? Sí? o No? Oblideu-vos de presidents rotatius i altres collonades.

Li dic tranquil·lament. deixeu de somiar truites. Penseu convertir en cupaires a 1.600.000 catalans? Fareu classes nocturnes? Assemblees a la Meridiana? Quan siguem independents, presenteu el vostre programa electoral i si ens convenç ja us votarem a veure si sou capaços de complir-lo. E que cal ara és la Independència i un govern, Baixeu del núvol, cony i toqueu de peu a terra.

"els nervis, fins i tot l'angoixa" que heu creat vosaltres desgastant votació rere votació el que hauria de ser un govern fort i unit que ens emportes cap a la  independència. Ara mateix amb les vostres excuses sou a la banda dels carcellers del PPSOE.

Heu trinxat la unitat transversal del procés, heu humiliat a una bona part de l'electorat sobiranista i us heu fet la foto per a la Història dues vegades seguides votant el mateix NO que les forces espanyolistes. No volem anar amb vostès ni a la cantonada. Abans d'anar amb les CUP, em quedo com estem.

Els fets i els resultats parlen per si sols. Voleu enfrontar ERC i CDC. El problema final es que si això no tira endavant, matrix perseguirà als de la cup per ser comunistes, als independentistes per ser ho, als catalans per haver nascut, als pobres per que ho son I s'asseguraran de que ho continuïn sent. En aquest impàs no hi guanya ningú i hi perd tothom. Neu fent el capullo. Gent jove que voteu cup, se us està tancant la finestra de l'oportunitat per tenir futur decent I no un exili econòmic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario