lunes, 16 de noviembre de 2015

Això no és una negociació, és un enrocament. Algú em pot dir en què ha cedit la CUP?

L'única cosa que valora l'independentista que vota a JXSI és la unitat d'acció. Mes la va proposar en el seu moment i va convèncer a ERC per aconseguir un govern fort i ara ho torna a proposar acceptant moltes de les propostes de la CUP. Pensa aquest votant que no és el moment de vetar a ningú, i menys si aquest veto va per qui va ser i és l'impulsor d'aquesta unitat d'acció. No és el moment d'utilitzar sectariament 3%, ni retallades, perquè hi ha una fi superior.

Pressuposo que els dirigents de la cup no tenen un pèl de ximples. Saben el que demanen i per què ho demanen. Però per això mateix, haurien de tenir en compte el principi de la fi superior. Si no ho fan s'aniran ficant sense saber-ho en la mateixa borsa que csqep. És el que volen? O és el que ja són?

La CUP no són bons companys de viatge .... ni estan preparats ni tenen sentit d'Estat. La seva obsessió contra Mas i altres particularitats d'aquesta gent no ajuden en res a aconseguir la independència.

Els catalans independentistes hem de tenir una forta capacitat de resistència fins a la victòria. Ni el mateix Alfred Hitchcock haguera escrit un guió amb tant "suspens" però val la pena l'espera si arribem a un bon acord. La incertesa és molt més gran a Madrid, és a dir, si ací patim, a la capital estan a prop de l'infart.

Però no puc suportar la humiliació, la presa de pel continua, la superioritat moral, la manca d'acceptació del que significa democràcia....dels de la CUP.

No hay comentarios:

Publicar un comentario