sábado, 14 de noviembre de 2015

"Carta a la CUP" de la senyora Pilar Macià. 80 anys.

Barcelona 12 de Novembre del 2015
Gràcies S...enyors de la CUP per haver-nos mostrat el vostre veritable rostre. Ens heu volgut fer creure que sou catalans estimant la nostra terra, que volíeu lluitar per la independència del nostre País.
Fins al final apostava per vosaltres, no pels discursos del Sr. Mas, que ja era de suposar apuntarien cap al si, sinó per als que feien els partits de l'oposició, que han estat denigrant una persona, però sobretot trepitjant de mala manera tota aposta, desig i treball de milions de catalans per a la independència.
A la Història de Catalunya ressona encara i ressonarà per sempre, el vostre NO que li heu clavat. Em respondreu amb moltes excuses, no valen, Heu dit clarament NO, exactament com ho han pronunciat tots aquells que no entenen i sobretot, els que no volen entendre la nostra Història.
Teníeu l'oportunitat de decantar-vos per un cantó o per l’altre, això us ha fet creure que teníeu una certa força i certament la teníeu, i els independentistes comptàvem amb ella i aquí ens heu mostrat el vostre rostre de puerilitat, odi, venjança, revenja, obcecació, contrari al vostre discurs de conciliació i de pau, que us ha bolcat vers els que ens volen impedir el nostre dret a la llibertat i a la nostra terra. Vosaltres, talment com els que ocupen Catalunya pels seus interessos, us heu decantat per l’interès del vostre partit. Vosaltres que no voleu “obeir” una gran estructura muntada que ja avança (entenguis Sr. Mas), esteu obeint una estructura parcial de partit, clavada a un NO.
Gràcies Senyors de la CUP per haver pensat amb nosaltres, els que com jo tenim 80 i més anys. Heu dit que teníeu temps. Si senyors, els joves sempre pensen que ells no moriran, espero que us donareu una mica de pressa perquè, almenys uns quants dels que us han votat, puguem veure i viure, ABANS DE MORIR, la nostra independència.
Pilar Macià

No hay comentarios:

Publicar un comentario