jueves, 4 de diciembre de 2014

Senyors d'ERC: Catalunya no es vostra, no en sou vosaltres els hereus, som nosaltres, el poble CATALÀ.

Encara que ERC em cau bé, he d'admetre que mai arribarem enlloc amb aquesta colla de barroers. Ja en el seu moment van preferir pactar amb socialistes i ciclistes de saló per deixar Catalunya set anys a les fosques mes profundes. I ara volen un control de l'Estat Català per fer-lo seu a qualsevol preu. No va així, senyores i senyors d'ERC: Catalunya no es vostra, no en sou vosaltres els hereus, som nosaltres, el poble CATALÀ. Fins ara, el poble hem anat fent la nostra feina, ens hem manifestat, ens hem unit, hem escrit, hem comunicat, hem fet campanya, hem estat voluntaris i moltes coses mes aportant el nostre gra de sorra; i ara, us toca a vosaltres fer la vostra feina que es portar-nos a bon port, el port que hem triat la majoria, que es el poder administrar-nos nosaltres mateixos sense d'ingerència de governs forasters. Si no ho aconseguim per que vosaltres no us poseu d'acord i no sou capaços d'anar junts, com una pinya, haureu destrossat el vostre País, el nostre País, Catalunya. Creieu me que la història us ho demandarà i el poble no es quedarà creuat de braços contemplant la vostra estupidesa. Per una vegada a l'història, sigueu sensats i trenqueu amb la tradició de anar cada un pel seu costat.

 La conferència de Junqueras va anar d'ambició personal i de partit. No sabia ni com explicar això de les candidatures amb paraigua (ridícul!), Junqueras i els d'ERC es pensen que guanyaran i ens ho arreglaran tot. És hora de que baixin del burro perquè la gent se'n va adonat de que no serveixen per portar-nos la independència; actuen com mules i sense cap tàctica. President Mas tingui compassió de tots plegats i ens porti a la independència. I que consti que jo sóc convergent, però encara no m'he begut l'enteniment.

Els d'ERC no serveixen per a la política. Segurament són bons agitadors, però no saben ni exercir la política ni menys encara gestionar l'Admninistració. Ho vam veure durant els anys 80, en que van guanyar molts ajuntaments i els van treure a empentes per dolents i sectaris. El ridícul show d'en Carod cridant "tenim la clau" i la penosa trajectòria dels dos tripartits abona aquesta teoria. I la frustrant línia de la dutxa escocesa que està practicant en Junqueras ho confirma definitivament: ERC no vol la independència real de Catalunya. ERC no vol "donar blat". El que vol es "lluitar per la independència", és a dir, "prometre". Ara acabaran per ficar la pota de nou fins a la "cadera" de nou. Llàstima. Una altre oportunitat perduda. Haurem d'esperar 300 anys més??

No hay comentarios:

Publicar un comentario