sábado, 27 de diciembre de 2014

Que no vam tenir-ne prou amb els dos tristospartits ?

No és normal que vagin  malbaratant  diners ni a Catalunya ni Madrid ni enlloc, no és normal que persones que es dediquin a la política cobrin aquets disbarats de diners, des dels Ajuntaments mes petits als mes grans, passant per Consells Comarcals, Diputacions i Govern , repeteixo tan els d'aquí com els d'allà, soc català i estimo molt la meva terra però això no vol dir que no m'agradi la resta de comunitats, també no us cavi dubte que vull la independència de Catalunya ja que reconec que amb  Espanya els catalans no tenim gaire res a gratar perquè portem un sac que pesa massa a l'espatlla, qui té la culpa això ja és el de menys, la gent volen solucions i crec que els nostres polítics tindrien que estar més a l'alçada i el dic per tots.
 Sense els diners que s'emporten això serà una lacra que s'incrementarà dia a dia.. Mes clar que l'informe de Credit Suisse... Quan no hi ha un duro no es pot fer res.
amic tots dos sabem que és cert que falten diners a Catalunya , però els que hi han també crec que, és podrien gestionar diferent, és un tema molt complex però molt fàcil d'entendre.
els que hi ha s'estan dedicant quasi exclusivament en benestar, sanitat, educació i seguretat... Ja se que hi ha dels nostres que deien que ho farien d'una altre manera, però resulta que en Mas-Colell encara espera la proposta màgica que no existeix..
Que hem de gestionar.?.. les misèries.. quant tenim la vida gastada de produir? jo ja no vull misèries i clar que tot és pot millorar.. fins i tot els nostres dirigents...i els nostres dirigents no són ni millors ni pitjors.. els diferencía que no tenen ni poder ni diners...
Aquí els únic que se la passen bé, son els del Ibex-35 i els polítics...Els demés,....anem aguanta´n com podem!
 Jo vull un Estat Català que negociï directament i sense intermediaris a Brusel.les i Estrasbourg, sense descartar altres escenaris com European Free Trade Association - EFTA o Espai Econòmic Europeu, i sempre formant part de l'ONU com a membre de Ple Dret, perquè si estàs a l'ONU, es pot produir entre d'altres coses que les Federacions Esportives Catalanes, formin part de les respectives Federacions Esportives Internacionals, ésser presents a la Organització Mundial del Comerç i aportar bons Funcionaris ben qualificats als Organismes Internacionals que emanen de l'Assemblea General de l'ONU.
Posar davant el carro respecte dels bous és garantia de no arribar a destí. Si ara tractem de bastir els partits del futur país, prendrem mal. En una situació tant singular com aquesta no som capaços de transmetre que estem en una situació així, no anirem en lloc. Per altra banda, aquesta notícia confirma el fet de que la posició d'en Junqueras li ve imposada des de sectors provinents de la època més funesta del govern de la Generalitat, que va ser el Tripartit.
A la majoria de països europeus ara mateix i en el passat l'espai polític a l'esquerra és més fragmentat que l'espai a la dreta. No sé si això ha perjudicat o ha beneficiat les perspectives electorals dels partits d'esquerres. En tot cas, si a Alemanya actualment hi ha una majoria d'esquerres al parlament federal i tot i així governa la senyora Merkel, és per altres motius... Però jo li pregunto al senyor Ernest Maragall: Per què creu que en el cas dels moviments d'esquerres la unitat suma i en el cas dels moviments independentistes la llista unitària resta? Això té lògica?

No hay comentarios:

Publicar un comentario