miércoles, 24 de diciembre de 2014

No assolirem la Independència fins que no aturem el dit "dia passa any empeny" amb les mateixes collonades.

Pablo Iglesias es liberal y demòcrata com ell ens recorda constament però no es un polític polifacètic, no té ni idea de Catalunya i la política catalana perquè:
1- En el seu primer bon dia en el míting del Valle Hebron es va referir a dos personatges literaris que poc tenen que veure amb la Catalunya de sempre, no va esmentar a Gaudi o a Companys però Pepe Carvalho i Vazquez Montalban, tot molt propi de tertúlia i molt superficial, si es pensa que els catalans de sempre vare...m quedar impressionats jajajajajaja
2- El seu odi patològic al president Mas i a CIU no té cap sentit quan va ser el president que va escoltar als catalans i va tirar endavant el 9N! si es tan demòcrata com diu que es, dons hauria d'aplaudir el president per tirar endavant un procés democràtic contra els dictats putinescos de Madrid!
3- El seu comentari idiota sobre Fernandez Diaz es tambe per riure, la alianza que varen fer els partits sobiranistes es un eixemple de política europea, negociar i arribar a un compromís per tirar un projecte endavant! en Pablo Iglesias es el típic polític mesetari que viu de tirar dards enverinats als seus oponents i es veu com "el salvador de la patria" i seu programa politic es "el camino al cielo"
4- Per mi, en Pablo Iglesias mai farà res a Catalunya, jo mai votaré a un partit polític espanyol que no té ni idea del que es Catalunya i de les seves aspiracions.
5- Quan el tele predicador de Pablo Iglesias compara a Mas i a Rajoy... no ens està insultant a tots els catalans?
6- És realment un altre enemic de la nostra sobirania, no se'n amaga, però ho fa amb pell de xai, doncs és força més intel·ligent i cultivat que la majoria dels nostres rivals...
7- Doncs va companys, toca fer campanya per fer veure la gent tot això. Recordeu que a ningú li agrada que li diguin que la seva idea és incorrecta. Cal apropar-los a l'independentisme demostrant que la seva perspectiva hi te cabuda, i no menyspreant la seva opinió. Ànims, que ho tenim!

 Benvolguts Compatriotes: Quan oblidareu completament els Espanyols ? Quan deixareu de llegir, escoltar i veure mitjans espanyols ? Quan deixareu de votar a les eleccions espanyoles ? Quan deixareu de parlar dels polítics Espanyols ? Quan deixareu de comprar productes espanyols ? Quan deixareu aquesta resignació quan els Espanyols us insulten "à longueur de journée" ? Quan ho fareu entre vosaltres sense comptar amb els Espanyols ? Quan guarireu de la Síndrome d'Stockholm ? Quan us adonareu que els Espanyols són l'Enemic ? Quan us adonareu que no hi ha absolutament res a fer amb Ells ? Quan us adonareu que no en podeu esperar res de bo d'Ells ? No assolireu la Independència fins que hagiu acomplit els precedents actes i comportaments. La resta és dia passa any empeny amb les mateixes collonades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario