sábado, 3 de mayo de 2014

Van Rompuy: "Espero que la independència no es produeixi"

Aquest es un del que defensa alló de "la unidad de Egpaña está por encima de la verdad". Érem, som i serem. Aquest individu diu el que vol i calla el que li convé, com ara que Bèlgica amb les seves fronteres actuals es ca crear al 1830, quan es va independitzar d'Holanda. I els seus polítics s'entenen tant bé, que després de les eleccions varen estar gairebé dos anys funcionant per inèrcia perquè els polítics no varen ser capaços de posar-se d'acord per formar govern.
Son tant "burrus" que no s'adonen que amb comentaris com aquests, en comptes de aconseguir que deixem de ser independentistes, el que aconseguiran és que deixem de ser pro-europeus. Ens estan fent caure la bena dels ulls i ens ensenyen la cara més lletja, més interessada, menys democràtica de la UE. I cada vegada queda més clar que això no és el que ens pensàvem, de tal manera, que vist el que hi ha, jo prefereixo quedar-ne fora.
Queda clar que la independència significa sortir de la U.E. És una opció, no passa res. Però el que no val és amagar el cap sota l'ala i dir que no serà així, o que durarà 3 dies. Les decisions tenen el seu preu i s'ha d'estar disposat a pagar-lo. Amagar el preu és enganyar.
Perquè sortirem de la UE i us quedareu amb l'Espanya arruïnada que ja veurem com us pagarà el deute i sense un territori pròsper al sud, que n'hi ha pocs. Això us passarà per cobdiciosos i per rucs!
El europeus rics ho tenen molt clar, si Catalunya s'independitza d'Espanya via secessió i no per via d'un acord bilateral, ELLS NO COBRARAN EL DEUTE. No crec que els catalans siguem tant babaus que després que ens facin fora, fins i tot de la galàxia, que ens vetin en tots els acords, econòmics i polítics ,pretenguin que ens fen carrec d'un deute, que no ho oblidem ES A CARREC DEL REINO DE ESPAÑA.
Precisament, perquè no hem deixat mai de pertànyer, en cos i ànima, al nostre país que és Catalunya i ensems a Europa, volem desfer-nos del Jou dels cacics Espanyols, que a l'inrevés de les polítiques de les democràcies occidentals, encara estan ancorats a l'ordeno i mando feudal, a "la fi justifica els mitjans", a l'obscurantisme informatiu i a la manipulació educacional, en resum al més fosc dels Nacionalismes, l'Absolutista. ¿Amb persones d'aquest tarannà pensa gestionar la Vella Europa?. ¿hem de pensar que alguns polítics Europeus, com vostè, pateixen tal crisi de valors, que poden menystenir sense vergonya, els pilars que han fet possible, que el nostre continent, hagi sigut el Bressol de la Democràcia al Món?. ¿és possible que vostè no entengui, que l'única manera que els pobles se sumin als projectes comuns, és per pròpia voluntat, és a dir gaudint sempre del dret a decidir, com a eina de llibertat i alhora d'orgull de la seva generositat vers els altres?. Això és exactament el que volem ser els Catalans, Sr. Rompuy, un poble lliure i treballador, que estiguem on estiguem i siguem per pròpia voluntat, li ben prometo, que si ho aconseguim, ni vostè ni ningú, ens podrà donar lliçons de generositat, esforç i sacrifici per el bé comú, de tots els pobles sense excepció. Sr Rompuy...La gent dels pobles lliures no tenen altres enemics, que qui els vol sotmetre.
Doncs jo li desitjo tota mena de fracassos en el que li queda de carrera política. Per desitjar, que no quedi.
No ens hauria de provocar cap debat ser o no a la Unió Europea. Fa 40 anys no existia, i potser d'aquí 40 ja no existirà. Primer Catalunya i després ja ens preocuparem de la resta.
Sols és la seva opinió. El futur de Catalunya la decidiran la voluntat dels catalans. !!*!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario