sábado, 10 de mayo de 2014

Algú em pot dir què té de bo votar ERC?

Per una sola vegada podríem votar en clau de país i no de partits ? Madrid vol enfonsar al president Mas, creient que així s'elimina el sobiranisme, per tant, votar ERC no està pas malament, però molt millor CiU pels interessos de Catalunya cara Europa. Necessitem un president ben recolzat.
Amics: tots els que no voleu votar CiU per les retallades: creieu que un govern de PSC o de ERC hauria pogut fer altra cosa? Els responsables principals són a Madrid. El President Mas està rebent totes les plantofades, perquè vol treure'ns d#aquesta dependència i fer possible que les retallades es puguin acabar, fent una gestió racional dels recursos del país. Si no voteu CiU, que no sigui almenys per motius que no s'aguanten drets.
El President es mereig un gran recolzament. Recordeu Esquerra que fa cuatre dies va posar-nos de President en Montilla i a sobre, entre ells, el PSC i Iniciativa, ens varen deixar un deute que en la actualitat ens ofega de valent.
No tenim Estat? doncs no tenim res!. Les eleccions Europees han de servir per demostrar a Europa que el desig dels catalans es FERM, que volem disposar de Estat i això sols es consegueix donant representació a la persona que s'està jugant el fisic, perquè ha escoltat la nostra demanda. Es dificil de votar per molts catalans a  CiU, jo ho faré peró pensant que voto al President Mas, al cap i la fi, el canvi de rumb que afronta Ell i el que si juga, no ho ha fet ningú, i qui estigui lliure de culpa que tiri la primera pedra, no oblidem el "tripartit" gran part culpable de la situació en que ens trobem. ERC, ICVEUiA,PSC. Tots han fet canvi, alguns per millorar (ERC,ICVEUiA) i altres per empitjorar (PSC), cap peró per escoltar i portar endevant el clam i desig dels catalans com el President Mas, espero que si es dona el cas de boicotejarlo (fet bastabt possible) obtingui mes suport del que te per part de tots. Ara ens cal Estat Català i la brossa la treurem quan ens adonem que si no el tenim, tot seguirà NO igual, ara serà MOLT PITJOR!!
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario