jueves, 29 de octubre de 2015

No sóc imparcial, perquè, si més no aquests dies, jo també sóc anarquista.

No vull tapar les vergonyes de les CUP cridant més fort a veure si s'aconsegueix que no ens en adonem que estan bloquejant i arriscant el procés cap a la derrota. Jo he alçat tant la veu contra la persecució dels anarquistes com contra la persecució de CDC. Perquè sóc sobiranista i perquè no reconec cap jurisdicció dels poders espanyols ni sobre els anarquistes catalans ni sobre CDC.
En canvi, és molt públic i notori que les CUP han mostrat ser sobiranistes a la carta. És a dir, pel que interessa ho són molt, però quan es tracta d'aprofitar les campanyes endegades per Espanya contra CDC i Mas, aleshores els poders espanyols tenen tanta credibilitat que cal aturar el procés, arriscar-se a que una victòria acabi essent una derrota amb tal d'aprofitar l'ajudeta espanyola per carregar-se el Mas. No es pot ser mig sobiranista com no es pot estar mig embarassada, sap?
Conclusió: nego tota autoritat moral, jurídica i política Espanya per desfermar investigacions, detencions i judicis contra cap dels sectors, partits, polítics, etc. sobiranistes, siguin anarquistes o siguin convergents. Perquè jo sí he entès que això és una guerra bruta i molt bruta per part d'Espanya i perquè només reconec la legalitat catalana i la sobirania dels catalans sobre Catalunya. Cosa que no han fet ni fan les CUP. De moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario