sábado, 24 de octubre de 2015

És clar que sempre podeu provar de fer la independència amb la base social de les CUP...

Estic cansat de sentir al de la CUP, un dia si i un altre tambe dir que no votaran a Artur Mas, a que estem jogant,? Volem o no volem ser independents.Avui en Mas es inprecindible per portar aquet proces andavant, Ell es l´unic que possa la cara cada dia, Ell es el que rep tots els atacs, Crec que en aquet moment TOTS amb de estar amb elll, Quant siguem independents ja buscarem qui pugui ocupar aquet lloc.pero avui tots a fer pinya amb el nostre President

És que sense CDC no tindrem la independència. I no parlo només del partit. Parlo del missatge clar que rebrien tots els sectors socials i econòmics que han estat arrossegats cap a l'independentisme per Mas i que si es fa fora Mas... rebrien un missatge claríssim de replegar-se i esperar temps millors. És clar que sempre podeu provar de fer la independència amb la base social de les CUP...

 Per això vam anar junts i per això farem un govern independentista. El que no s'entén és que el Millet encara estigui a casa seva o que els fets escandalosos del cas Palau no hagin tingut cap conseqüència. Els convergents, quan es parla de corrupció, haurien d'acotar el cap, demanar perdó i mirar de fer les coses millor en el futur (ja que veig molt difícil que es penalitzin les del passat). Ei, i a l'estat i la seva guerra bruta, ni cas!!

La Cup confiava només haver d'abstenir-se en la investidura de Mas... D'altra banda Manos  Limpias ja ha presentant denúncia contra la Cup per "banda criminal" i ja trobes comentaris als fòrums dels diaris espanyolistes, Periódico, País, Vanguàrdia..., que demonitzen la Cup, l'esquerra radical antisistema, com si es tractés de terroristes catalans que assimilen a independentisme rupturista.

L'única trampa és que el cas Palau, que és el que va consolidar la imatge de CDC com a partit corrupte és de molt abans que Convergència virés cap a l'independentisme. L'estat ho aprofita, és clar, però la merda ja surava fa temps i encara no hem vist rodar cap cap. Hem d'anar junts cap a la independència, si. Però hem d'anar traient la merda de casa també.

PRIORITZEM l´objectiu principal. La gran majoria dels que hem votat qualsevol de les dues opcions ho tenim molt clar. VOLEM INICIAR UN PROCÈS CONSTITUENT ON DECIDIREM COM VOLEM QUE SIGUI EL NOSTRE FUTUR POLÍTIC. Sinó haver-ho pensat abans d´engrescar-nos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario