sábado, 31 de marzo de 2012

VAGA GENERAL.

Deixem que  corregeixi una cosa, el camí emprés pel PP no és reformista sinó reacionari. Una actitud reaccionaria busca un canvi per tornar a un antic estat (i aquesta reforma fa retrocedir bastants anys de drets laborals, aconseguits amb vagues). Una reformista, en canvi, busca un progrés a base de petits canvis i sense l'ús de la violència, però mai enfrontat el problema real de cara: l'Estat i el Capitalisme. Aquesta sembla ser la actitud.

Deixem dir-te també que crec que no estas molt ben assabentat de quin dia era el 29M.
Era un dia de VAGA GENERAL, vull dir, la manifestació no era l'eix de la jornada, no era la finalitat mostrar el nostre rebuig. La finalitat d'una VAGA GENERAL és minar l'economia, fer devallar el PIB de l'Estat i el benefici de les empreses i la burgesia per demostrar que la classe obrera no està disposada a aguantar l'esclavització a que ens sotmet aquesta reforma, i que tenim molt de poder.
L'objectiu d'una VAGA GENERAL és tocar on els hi fa més mal, la butxaca! No pas unir-nos molta gent a fer quatre crits, aixó és a més a més.

Respecte el dubte que tinc sobre si hi ha ideals darrere les accions que pretenen criminalitzar, jo dic que si. En TOTES les accions? Això ja no ho sé, però algunes tenen raó de ser.
Les fogueres  són barricades, tallen el trànsit evitant l'accés de mercaderies i esquirols que venen de ciutats dormitori, també intenten evitar el pas de les furgones dels mossos. Per què? Doncs perquè els piquets puguin actuar. I com actuen? doncs destrossant bens materials. Arbitrariament? no, ataquen a les multinacionals capitalistes i bancs/entitats financeres. Darrere aquest tipus d'actuacions hi ha ideals, hi ha una lluita anticapitalista.

Finalment,  volia dir que la societat ja fa temps que ha abandonat 2 dels eixos que s'esmenten. La democràcia no és parlamentarisme, només en una societat autoorganitzada en assemblees hi ha realment democràcia. I la veritable esquerra només es troba en les posicions suficientment crítiques com per posar en dubte el sistema establert, el capitalisme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario