sábado, 17 de marzo de 2012

Catalans lluitem per nosaltres.

La falta d'escrúpols dels polítics espanyols no te límits, l'únic objectiu de l'estat espanyol es treure tot el suc que pugui dels catalans i al mateix temps acaba amb la nostra identitat i les vies per fer-ho son: 
1ª treure el poc poder polític que te la Generalitat, lamina les poques competències, anular-les, imposar noves lleis contraries als interessos de Catalunya i un llarg etc.... 
2ª asfixia fiscal via robatori d'impostos que es recapten a Catalunya i no tornen (uns 20.000.000.000 milions d'euros anuals. 
3ª falta de compliment dels compromisos en infraestructures, acords de finançament..... 
4ª utilitzar tots els recursos que te l'estat espanyol bona part finançats per nosaltres per acabar amb la nostra identitat, reduir la nostra llengua, cultura, a un fet residual i folklòric. 
5ª utilitzar les forces polítiques catalanes que per convicció o per interessos estan disposades a col.laborar en aconseguir tots aquests objectius ( pp,psc-psoe,ciudadanos). 
6ª i potser la mes important, comptar amb la col.laboració del govern de la Generalitat es l'únic bri d'esperança que tenim, es que hi ha una part important de la nostra gent que lluite perquè això no arribi a consumar-se, sobretot gent de la societat civil, entitats, associacions .... ara mes que mai ens fa falta despertar consciencies i lluitar per la nostra llibertat identitària com a poble, necessitem mes que mai unitat de tots els que se senten catalans i per tant veuen en perill la seva identitat nacional, el seu futur econòmic, social,cultural... van a per nosaltres, des de fora i des-de aquí, la nostra vida serà cada cop mes precària, a nivell econòmic, social, de valors, d'identitat o tenim molt magre, si no som capaços de unir-nos en un projecte comú valent, sense por, sense límits, i no ens trèiem de sobre l'escanyament a que ens te sotmesos l'estat espanyol, amb la col.laboració de molts poders interessats en que això continuï i desmuntar així el futur d'una Catalunya lliure, independent en la que pugui decidir la seva gent, el que realment ens convé i no ens vingui imposat des de fora amb la col.laboració alguns d'aquí, que es el que ha estat passant els últims 300 anys, Catalans només nosaltres ens podem fer lliures si lluitem per nosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario