domingo, 25 de marzo de 2012

El congrés de CDC ha donat aquest matí en el seu plenari un suport massiu al nou independentisme de CDC, que promourà l'Estat propi buscant una àmplia majoria social. 

La ponència, amb la inclusió de la proposta explícitament sobiranista, s'ha aprovat amb el 99,9 % vots. No s'ha produit cap discrepància significativa, i els delegats hem tancat files. Entre els militants que assisteixen al congrés de CDC hi ha un clima d'eufòria. 

La ponència relativa al partit, que dóna lloc a la nova direcció amb Oriol Pujol com a secretari general, s'ha aprovat amb el 100% dels vots. 



Amb una informació pública i ben explicada per tothom, a Catalunya hi haria molt més independistas dels que avui son notoris i actius. La por eronea i la desinformació castellana interesada ha fet molt de mal a Catalunya. L´independencia s´imposará ben aviat i abans del que molts estiman. Per sort de tothom. 


Endavant les atxes.!!!. Hem de ser com més millor i fer el plebiscit l´11 de setembre de 2014. I mentrestant fer dos fronts. Un de fort interior, i un altre d´exterior buscant les complicitats. Enhorabona!. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario