martes, 18 de agosto de 2015

Per coherència la CUP no pot investir president a Mas.

La CUP es incoherent en si mateixa... Es una olla de grills on ara et faig una abraçada i més tard et clavo una punyalada... Que deixin de tocar el violí que es pujant al carro per tenir majoria absoluta i sòlida i després, quan siguem independents ja ens "fotarem hosties" per si som d'esquerres o de dretes... Ara jo, els veig més sumant amb els "sisepuede" que amb Junts pel Si.

Per coherència la CUP no pot investir president a Mas, altrament seria absurd, sembla mentida que hi hagi qui no ho entengui. La CUP només ha de sumar per tot el referent a processos constituents i ruptures per ser coherent a si mateixa. Per tant, és indiferent un govern en minoria de Junts pel Si pel que fa a altres qüestions. El que sí que seria gravíssim fora que dins Junts pel Si es barallessin i no fessin Mas president tal com han acordat. Cal tenir en compte que a l'altre bàndol, a no ser per un fracàs absolut dels independentistes, mai podran formar un govern conjunt alternatiu perquè CSQP no pot formar govern en cap cas amb el PP, Unió o Ciutadans. Més clar, l'aigua.

Ras i curt, la incoherència és que el Govern que surti el 27S no ha de governar sinò apretar per a la creació d'un Estat català no depenent de Madrit en absolut. Així, qui faci de President no és massa important. Només ha d'estar capacitat per a conduir els esforços de tots cap a l'objectiu prefixat. Mentres tant, el funcionament del país queda garantitzat per l'Administració permanent, que ja saben el que tenen que fer. Sobre tot tenint en compte que els ingressos ja estan prefixats per en Montoro. Un cop tinguem l'Estat propi a mà, ja farem eleccions formals per a governar. Per tant, en la situació actual, les CUP no són coherents. Ho has entés, ara?

Curt i curt a ras, no entenc que vulgueu fer passar de cop, la tropa i l'armament pel pont al mateix temps. Quan es va restablir la Generalitat de Catalunya, es va fer amb el mateix president que ho era a l'exili, Tarradelles. Per algun lloc s'ha de començar i no és pas oposant-se a una certa lògica que no té per què ser la mateixa composició de govern. Aquí és on hi entreu tots de moment i fins a noves eleccions més definitives. Més clar l'aigua clara i neta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario