viernes, 7 de agosto de 2015

Escissió a Podemos,Unidos Sí busca avals per presentar-se a les eleccions al marge de Catalunya Sí que es Pot

Mentre Catalunya te un projecte engrescador que suma gent molt diferent per assolir mes LLIBERTAT i mes DEMOCRACIA. España/Castella intenta apuntalar el seu projecte feudal, sectari, caduc i opressor que no suporta la convivencia democratica amb tot aquells que no pensin igual, igual que ells.
Que vagin fent més i més escissions, al final tindran la mateixa representanció al Parlament que els Pirates o els Antitaurins. Ja ens va bé.
L'avantatge és que aquests personatges de l'esquerra no sobiranista i antinacionalista es detecten de seguida. Generalment no parlen català i si ho fan és estrepitosament malament. També se'ls reconeix de seguida per una sèrie de tòpics que utilitzen a tothora, el principal és que diuen ser ciutadans del món, quan la pràctica demostra que mig món voldrua viure a l'altra meitat, però aquesta altra meitat fa els impossibles per evitar-ho. S'ha de ser molt ruc, realment, per declarar-se ciutadà del món tot i saber que la gran majoria de països del món no et permetria ser al seu territori més enllà dels tres mesos de turisme reglamentaris.
A aquest pas en comptes d'un programa electoral el que hauran de fer tota aquesta colla és la 'Guia dels sí se puede', més que res perquè amb tants noms i tantes variants no hi ha Déu que s'aclari. Penso que és millor votar directament a JUNTS PEL SÍ o a la CUP, i menys embolics. Ah, no, però és que aquests són independentistes...
Els mateixos espanyols que acusen els catalans de nacionalistes, són els que després a Europa defensen a capa i espasa que cada país tingui la seva sobirania, la seva llengua, les seves institucions, etc... És a dir, són molt no nacionalistes quan es tracta de Catalunya però ultranacionalistes quan es parla d'Espanya. Cap crèdit per a aquesta gent. Ni cas. Nosaltres a la nostra.
Es nota que es CSQP es un projecte molt serios. Ja m'explicaran com pensen convencer a PPSOE sobre les bondats del federalisme si no son capacos de convencer ni als seus militants. Si se puede!

No hay comentarios:

Publicar un comentario