lunes, 24 de agosto de 2015

A Mas el defensem els qui creiem que gràcies a ell, tot s'ha obert.

A Mas el defensem els qui creiem que mercès a ell, tot s'ha obert. Si reeixim en la llibertat, que vol dir la independència, tots els Països Catalans ens en recordarem amb agraïment infinit pel que resti de temps a aquest planeta. Visca en Mas, visca els Països Catalans, visca la Independència.

Van aplicar l'austeritat per supervivència financera, per intentar mantenir oberts els mercats que li estaven finançant el dèficit (que al final es va fer impossible gràcies a les "gestions internacionals" del govern del PP). Si això és ser dretà, deu ser tan dretà com l'Hollande, que va haver de fer el mateix a França. Jo crec que la gent no és tonta i això ho veu; la prova és que va ser reelegit amb el doble de vots que el següent partit més votat (ERC), tot i la guerra bruta del Jorge Fdz. Diaz a la darrera setmana de campanya.

Ras i curt: el MHP Mas no hi té cap necessitat de ser a debats .. massa l'escoltem/ l'hem escoltat al Parlament i defora i sempre ha estat diàfan/ clar/ transparent/ cristal·lí! PD: qui vulgui fer negoci amb nostra urgència de independència .. peti la xerrada jugant al mus! Nota: renoi, si no hi ha sortit prou nostre President explicant allò que n'és de calaix .. roman algú que no sàpiga el que passa, el que ens fan, el que cerca espanya de Catalunya sinó sa mort nacional i econòmica? Anotació al marge: i no es preocupi l'autor .. massa sabem que es tracta de fugir d'aquest estat botxí on dia rere dia no fa altra cosa que mentir, enganyar, falsejar, infamar. difamar, injuriar i calumniar ensems amb menysprear/ menystenir, insultar, escarnir, befar-s'hi de tot allò provinent de Catalunya! ----------------------------- Anem's-en jaaaaa .. no puc més amb aquesta misèria moral/ ètica dels mas Media espanyols, a sobre, amb locutors- comentaristes, sia de ràdio, sia de Tv, sia de premsa, sia de digitals conduits per desagraïts i/o mercenaris de la pitjor estofa!

En Lluis F. Rabell de Cat. Si que es pot: Vostè creu que quan els Gais i Lesbianes reclamaven tots junts els seus drets es preguntaven entre ells si eren de dretes o d´esquerres? Vostè (i els seus), abans d´ajudar a uns accidentats a la carretera, els hi preguntaria un per un, si són de dretes o d´esquerres? Tenim Catalunya "accidentada" a la carretera fa 300 anys i vostè vol discriminar als accidentats per saber a qui ha d´ajudar i a qui no? No dissimuli més i admeti que som tots, (dretes i esquerres) uns esclaus colonitzats, acovardits i espoliats pels Mandarins espanyols i hem de deixar de ser-ho per poder governar-nos NOSALTRES amb unes eleccions lliures que a lo millor podria guanyar-les vostè. Vinga home!! Treguis la por del damunt. Si abandona el seu actual discurs, quan siguem independents, tindrà el meu vot. Frank Dublé Fill de pare/soldat republicà i mare donadora de sang en directe a les trinxeres republicanes a la guerra incivil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario