miércoles, 5 de agosto de 2015

Avui dia no cal proclamar la independència des del balcó de la Generalitat.

Avui dia no cal proclamar la independència des del balcó de la Generalitat, sinó que cal fer un comunicat de premsa que en pocs segons ha arribat a tot el món, fet que provoca que en poca estona Barcelona estigui plena a vessar de mitjans de premsa estrangers desitjosos de retransmetre els esdeveniments en directe. Imaginem-nos l'exèrcit entrant a sac a Barcelona, empresonant polítics catalans, periodistes estrangers, ciutadans que protesten, etc...Una imatge perfecta per a un estat presumptament de la UE...per guanyar directament el Premi Nobel de la Pau i la Concòria i la Tolerància.

Potser no aniria gens malament repassar els munt de canvis socials, educatius, etc...que s'han produït entre els anys 30 del segle passat el present. Per començar, en aquells temps un militar que no obeia, era directament afusellat, i s'ha acabat el bròquil. Avui dia els militars espanyols fins i tot s'atreveixen a escriure llibres denunciant els seus superiors, i ai d'ells que s'atreveixen a emprendre accions de força contra ells. Per altra banda, els catalans som ciutadans europeus no pas per la gràcia del govern espanyol, sinó perquè és un dret que ens hem guanyat com a ciutadans, per tant no se'ns pot tractar com si fóssim uns invasors o uns insurrectes que cal eliminar a cop de baioneta. Un procés pacífic i democràtic no pot combatre's amb la força, això s'ha acabat, per tant ningú no s'ha tornat boig. Com que amb Espanya no hi ha forma humana de dialogar, doncs s'ha hagut d'emprendre aquest camí perquè l'alternativa és la decadència progressiva.

Tothom sap que passaria amb la detenció d'en Mas... ressò de la premsa internacional... trucades de molts presidents d'arreu del mont al Rajoy dient-li qie si s'ha tornat boig... es a dir... s'és pogués suspendre l'autonomia i/o detindre al President, pues no... la por no està al meu diccionari... y ara, ja em podeu denunciar i posar-me a la garjola per els insults... fotarem tal escàndol internacional que els sortirà el tret al revés quant tinguin que donar les explicacions que els demanda la ONU per la llei mordassa... :-) Apa-li !! Visca Catalunya Lliure!! ||*||


No hay comentarios:

Publicar un comentario