martes, 6 de enero de 2015

Nosaltres tenim moltísima feina a netejar la nostra corrupció.

Ahir mateix el Tribunal de Comptes Portuguès recolza la decisió presa de NO construir la línia Lisboa - Madrid per manca de viabilitat financera. Fins i tot els portuguesos donen lliçons als espanyols de com es fan les coses als països civilitzats. En primer lloc es fa un estudi de viabilitat econòmica seriós. I si el resultat és negatiu, es desestima el projecte "y a otra cosa mariposa". A Espanya s'han construït línies que ja s'han hagut de tancar un cop inaugurades (Albacete), se n'han construït que no s'han arribat ni a inaugurar malgrat que s'hi han enterrat centenars de milions d'euros (línia Sevilla - Málaga), i se n'estan construint que seran (són, de fet) un pou sense fons de pèrdues (línia Madrid - Oviedo). Si algú tingués dos dits de front i una mica de valor, hauria de córrer a tancar gairebé totes les línies d'AVE. Només se salvarien (i d'aquella manera) les línies Madrid - Barcelona, Madrid - Sevilla (dubtosa) i Madrid - València (més dubtosa encara). En un país en absoluta fallida econòmica, abocarem "una pasta gansa" en mantenir cada any tota la bogeria de línies sense cap mena de sentit que s'han construït. Una vergonya.
La corrupció, el menyspreu, la impunitat per fer-ho i el pillatge a gran escala són la norma i no la excepció a Españistán. Diré més: han convertit el país en un immens "cortijo" on robar a mansalva per que, -ens diuen-, "lo público no és de nadie". Així és impossible construir res!
Marxem immediatament d'aquesta presó de pobles! Quan haguem marxat aquestes males ànimes diran al poble espanyol que tota la culpa de la ruÍna de Españistán és nostra, i ho repetiran com un mantra fins que cali, en les ments farcides de prejudicis dels espanyols respecte nosaltres, els catalans. Tenen els polítics amorals que han votat. Ja s'ho farán. Nosaltres tenim moltísima feina a netejar la nostra corrupció, resultant de la relació de supeditació antidemocràtica amb monstres feixistes, que encara ara es neguen a entregar els seus genocides a la justícia argentina, "per raons d'Estat". Han sistematitzat la corrupció a tots nivells tot fent de la democràcia una anomalia, no tan sols una burla al poble! A Españistán ningú és responsable MAI de res del que passa
.

La meva pregunta és si aquest afany autodestructiu que portem els catalans a la sang és genètic o adquirit? El que està passant és increïble. Ens creiem el poble més solidari, més demòcrata, l'autèntic melic del mon ...i no dom res. Permeteu-me un exemple molt primari: soc perico, independentista, i veig com el meu club es va a la desaparició  entre lluites de famílies i gestions nefastes. Pels que sou del Barça no cal ni dir que després d'una bonança, l'odi i les enveges entre directius i exdirectius han portat al club a una situació dantesca.  Per què tenia que ser diferent en la política?. Tots els meus amics saben que sempre he apostat en que, molt probablement, en un referèndum legal guanyaria el No per 1 o 2 punts de diferència. Però ara, estic convençut que, gràcies a la indigna classe política que tenim aquesta diferencia seria de 7 o 8 punts. Si, sembla que ho teníem a tocar però , si no aturem el tren, és possible que sigui com algun dels AVE que fan a Espanya: ja no passaran més perquè no son rentables i la línia ha fet fallida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario