sábado, 6 de septiembre de 2014

Espanya també té preparada una V. La famosa V de Vendetta.

No és qüestió de ser alarmista sinó de ser conscient de tot plegat. Aquest procés es troba ja en un punt de no-retorn perquè hi ha una consulta a l’horitzó en què es preguntarà a la ciutadania de Catalunya si vol continuar formant part d’Espanya. I Espanya s’ho ha pres com un desafiament que, si guanya, es cobrarà amb interessos. I no estic parlant de diners, que també, sinó d’orgull ferit per haver gosat reptar Espanya. Si això no surt bé, Espanya també té preparada una V. La famosa V de Vendetta.
Això és exactament el que sempre he contestat a la gent, normalment contrària a votar o favorable al no, que exigeix saber com serà la Catalunya independent abans de pronunciar-se. Jo els dic, i si això no va bé, ja ens podem calçar, que tornarem enrere 70 anys. Que no veieu les darreres lleis aprovades pel PP. Normalment fan cara d'incredulitat i em prenen per un exagerat. No se n'adonen que ells, els seus fills i nets, també viuen aquí i en patiran les conseqüencies. Encara cal picar molta pedra.
Està clar què el govern d'Espanya està en guerra contra Catalunya i està fent servir totes les armes que té al seu abast per esclafar-nos. No serà fàcil i sobretot no hem de infravalorar l'enèmic, ja què ens juguem tenir que suportar un altre període molt llarg de temps el menyspreu d'un estat central totalitari.
No descuidem les operacions per a acabar de destruir l'economia catalana. Si perdem ja ens podem oblidar del corredor del mediterrani, del port i l'aeroport de Barcelona i les empreses catalanes si volen sobreviure ja poden anar traslladant-se a Espanya perquè a Catalunya els faran la vida impossible. Espanya sempre ens podrà fer mot més mal si ens té sota el seu domini que no pas si som independents.
Com va dir en Jordi Pujol, o fem aquest camí o desapareixem com a poble. No tenim alternativa i haurem de posar tota la carn a la graella.


VISCA CATALUNYA LLIURE !!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario