domingo, 31 de enero de 2016

I Catalunya ha de pagar l'endeutament provocat per tants aves sense viatgers o aeroports sense avions? Au va, marxem ràpid !!!

Les condicions que han d'oferir els governs son : honestedat i eficiència, el govern de PP ha suspès en les dues condicions, el deute espanyola arribat a unes xifres, on es veurà obligat negociar el deute, perquè és del tot impossible pagar , la caixa de la Seguretat Social ha mermat en 30.000 milions que han desaparegut, la corrupció ha estat present en quasi totes les contractacions del govern del PP, augmentant considerablement de forma fraudulenta les partides d'obra pública i serveis, les empreses del Ibex-35 per mitjà d'una legislació feta a mida ha pogut pagar una bona part de la seva fiscatitat a paradisos fiscals, l'índex de pobresa a Espanya ha arribat a cotes que fa molts anys no patíem, les condicions laborals ratllen l'esclavatge, i els salaris no permeten a la majoria de treballadors arribar a fi de mes, els quatre anys del PP han esta nefasts per la majoria dels ciutadans, exigim als governants honestedat i eficiència, acompanyades d'una mica de sort, ara toca a uns altres passar l'examen, en els ajuntaments que manen, han demostra una d'aquestes virtuts, la honestedat, deixem passar un temps per comprovar si tenen eficiència.

És difícil fer una política econòmica quan depens de la U.E , no pots devaluar la moneda, no pots posar més traves a les importacions agrícoles del Marroc o Turquia que perjudiquen als productors catalans etc. que es pot fer ? res...fins que no siguem subjecte de dret, una entitat política no sub subordinada als estats que manen i a damunt passant pel règim depredador i corrupte espanyol.

El dèficit estructural de l'estat espanyol es de 50.000 / 60.000 milions d'euros anuals.
Però ara el dèficit global s'agreujarà amb el dèficit de la seguretat social, de vora uns 14.000 milions anuals (no m'he equivocat : 14.000 milions).
Fons de reserva SS exhaurit el 2018, a partir de llavors hi hauran 12 pagues, sense extres.
I el dia que el malvat mercat deixin de prestar-nos els 50.000 milions hem begut oli.
(el mercat som tots: els avis amb quatre calerons al banc, els fons d'inversió, els fons d'inversió...)

És un escàndol que es permeti tanta evasió fiscal. Sembla que només a Catalunya puja tant com el nostre dèficit fiscal.

Si fóssim independents (i honestos!) tindríem 32.000 milions anuals més que ara per a la despesa pública.

No hay comentarios:

Publicar un comentario