sábado, 2 de enero de 2016

Els parlamentaris de la CUP han de dimitir. Han fet un frau als electors d'un sistema representatiu. El vot per la CUP era perquè ajudés a tirar endavant, el procés, No per escollir president.

La CUP desapareixerà (o quedarà reduïda a la mínima expressió). Pero ja haurà acomplert l'objectiu per al que fou creada: impedir la independència de Catalunya.

Fent una pèssima aplicació de la dialèctica i una interpretació dogmàtica i llibresca del leninisme, allunyant-lo de la realitat concreta en presència, la CUP s'encamina a abandonar, per decisió pròpia, l'únic procés veritablement rupturista i potencialment revolucionari en marxa ara mateix a Catalunya i a l'estat espanyol, encapçalat pel poble de Catalunya...

...Titllen el procés de frau, quan sempre havien dit que era el poble qui l'encapçalava (sense importar qui hi figuraba en cada moment com a mascaró de proa): s'han passat a l'altre bàndol, als que neguen que és el poble mobilitzat qui dirigeix el moviment i qui pressiona els polítics i els obliga a prendre partit i definir-se (qui no es defineix, acaba a l'abocador, qui agafa partit contra el poble mobilitzat, acaba a les escombreries)....

..En lloc de vetllar per ser ella (la CUP) qui arrossegui als militants de En Comú Podem cap a l'objectiu de la independència -l'únic capaç de posar a les mans del poble de Catalunya el dret a decidir-ho tot per ell mateix-, està a punt de concedir l'oportunitat de l'hegemonia als reformistes-federalistes oportunistes d'ICV, EUiA, Podem, Equo i BeC, tot girant-li l'esquena al poble mobilitzat i provocant la pèrdua de les posicions que aquest ha conquerit fins ara....

 ...Sota la influència nefanda dels trotskistes, estan a punt de definir-se llastimosament en el paper de desmobilitzadors, desencoratjadors, derrotistes, enterradors, en lloc de continuar positiva i encoratjadorament al costat i dins del poble en moviment, intervenint per a que el camí cap a la independència agafi paulatinament el caràcter d'una revolució democràtica i social, que és la manera que nous sectors s'hi vagin incorporant (res s'imposa per decret).

Els que ens sentim patriotes catalans no ens desanimarem mai, ni deixarem mai de voler la independència de Catalunya. Per molt que facin la Cup , els partits espanyolistes , els tertulians i articulistes ( no ho dic per tu Vicent Sanchís) que volent semblar imparcials van fent mal de sotamá mai podran canviar la nostra convicció de que és possible i imprescindible la independència de Catalunya.

Els parlamentaris de la CUP han de dimitir. Han fet un frau als electors d'un sistema representatiu. El vot per la CUP era perquè ajudés a tirar endavant, el procés, No per escollir president. L'únic objectiu ha estat destrosar Jxsí . Ni urgència social ni mandangues.Encara ahir estaven esperan que Junqueres fes un pas, poden esperar sentats, ERC s'ha comportat amb la serietat que sèsperava. Ni La Cup ni el País ens mereixem uns parlamentaris tant destralers.

Siguem realistes per assolir la independència del 'estat espanyol , les coses cal fer las amb mes serietat, i la condició bàsica es tenir un gran partit nacional que concentri tot el vot independentiste tipus SNP escocès , tot i així no ho van aconseguir, nosaltres amb tres o cuatre partits no ho aconseguirem mai, aquesta es la triste realitat, Junts pel si va ésser una oportunitat perduda, tot i així si hi ha eleccions el març, podria ser l' embrió d'aquest gran partit .

Hi ha un marc mental imposat pels mass media que diu justicia social de repartir la miseria a base d'esquilmar la classe mitjana i deixar força tranquiletes a les classes altes extractives (excepte una mica de pirotecnia verbal). Catalunya hauria d'estar discutint com aplicar la tecnologia per generar mes riquesa i no com esquilmar la classe mitjana. Però això passa no per culpa de la CUP (aquests fan la seva feina) sino perque les elits catalanes estan amagades per comptes de marcar cami.


No hay comentarios:

Publicar un comentario