lunes, 28 de enero de 2013

La restauració de la nostre plenitud nacional.

Els espanyols no afluixaran mai de la vida, per a diverses raons. Tanmateix ara per ara, malgrat haver començat el procés polític cap a “la restauració de la nostre plenitud nacional”, com el MH president Mas ha comentat recentment, ells, els espanyols estan ben parapetats i atrinxerats en els seus organismes d’Estat.
Van a totes, ara ens controlaran els viatges a “l’exterior” que realitzin les nostres delegacions governamentals…, l’estratègia és que el ramat es rebel·li i s’amotini en contra dels dirigents nacionalistes per utilitzar-lo de manera espúria en benefici propi, els colonialistes volen implementar la idea de que la independència només beneficiaria a uns quants nacionalistes classistes…, cosa que segons ells, el neo-falangisme no fa.
Els capdavanters d’aquesta estratègia son els de C’s, tot i que el PP a Catalunya els segueix a roda procurant que no se’ls obri més forat.
Alerta però, per què el quintacolumnistes son un complement molt eficient, fan un discurs encara més demagògic i populista, “per què hi hagi separatistes hi ha d’haver separadors”, “la legalitat exigeix un compliment escrupolós en democràcia”, “els polítics seriosos i professionals han de dialogar”, i un llarg etcètera de retòrica falsària demagògica i populista que només serveix per a fer-los el caldo gras als unionistes imperialistes i genocides.
Els díscols només fan rebequeries però res fa pensar que puguin arribar a votar SÍ, son covards, fora del sistema fa molt de fred, els independentistes ho sabem per a experiència.
Encara queden els escamots dorments com ara els “duranistes”, de moment segueixen la expedició cap a Itaka, però no son de fiar i ben bé podrien enfonsar el vaixell quan haguem de fer la darrera cenyida.
Amb tot, tots aquests “constitucionalistes” han de ballar el nostre so.
Els independentistes les hem passat tan putes, el capteniment de l’Estat espanyol és tan escandalós, que cap cant de sirenes ni cap xantatge, ni cap amenaça ni cap promesa podran vèncer la nostre determinació.
La Nació està més fibrada i musculada cada dia que passa, som majoria i guanyarem, i ara que encarem la recta final farem més pinya que mai.
Visca Catalunya Lliure i Sobirana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario