sábado, 25 de julio de 2015

Queda algú assenyat que es pugui dir demòcrata a l'altra banda?

Hi ha algú que surti en defensa dels catalans i contra les bestieses que es diuen a la banda caspanyola? Queda algú assenyat que es pugui dir demòcrata a l'altra banda? Segurament hi deu haver algú però a penes es fa notar. I és que l'estultícia i la bravoconeria dels polítics feixistes , pseudoperiodistes i altres opinadors tabernaris tenen bona part de la població analfabeta caspanyola adoctrinada a través dels seus poderosos mitjans amb contínues mentides, manipulacions i falsedats, a l'hora que continuen atiant la catalanofòbia i l'odi contra tothom que no pensa com ells. Realment és inaudit que això de Caspanya estigui inclòs dins d'Europa . Els europeus ja no podran mirar cap a una altra banda mentre aquí s'impedeix votar i exercir la democràcia mitjançant amenaces impròpies de països civilitzats. Els feixistes mai han estat civilitzats!

Dubto que els que són a l'altre costat entenguin res de res. Amb la gent escassament llegida, no hi ha res a fer; i si malgrat ser llegits s'expressen en termes o actituds intransigents o poc democràtiques, vol dir que en realitat, tenen un problema; s'anomena manca de respecte. I això es mama a casa,...

 Justifiquen així una futura mesura de força, que ells sí que podrien perpetrar perquè compten amb la força de l'Estat. El dia que hagin de recórrer a la violència podran dir que ho fan “en nom de la llibertat i la democràcia”. I contra l'“autoritarisme”. Com tantes i tantes dictadures. Els generals que es van alçar en armes a Espanya el 18 de juliol de 1936 proclamaven els primers dies que ells estaven “a favor de la república”. I titllaven l'autoritat legal de “rebel”.

No hi ha cop d'Estat sense armes. Sense exèrcit ni policia. Per això és ben simptomàtic que ahir la Comissió Constitucional del Congrés aprovés la nova llei de seguretat pública, que situa sota la seva autoritat el cos dels Mossos quan així ho disposi l'Estat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario