domingo, 13 de septiembre de 2015

"Mira Pablo, en el temps que portes en política has canviat d'opinió unes quantes vegades.

El president de Súmate i número 6 de la llista de Junts pel Sí, Eduardo Reyes, ha donat un toc d'atenció al líder de Podemos, Pablo Iglesias. Reyes va publicar al seu Facebook una carta dirigida a Iglesias, en referència a les seves declaracions sobre els andalusos: "Anava a començar aquesta carta dient: 'Benvolgut Pablo Iglesias', però no! Vostè no es mereix aquest tracte perquè per molt d'hora que es llevi no és un senyor", comença la missiva. I continua Reyes: "Mira Pablo, en el temps que portes en política has canviat d'opinió unes quantes vegades. A mi, personalment, em vas dir que l'assumpte de la independència de Catalunya era 'única i exclusivament tema dels catalans'. Clar, llavors encara no existia Podemos i ho veies tot amb altres ulls (desinteressats)".

El president de Súmate segueix, recordant: " Més endavant, quan van descobrir que eres algú que movia masses i podies treure-li suc al tema, va aparèixer allò d'acabar amb la casta. Aquest era tot el teu discurs. Tot per a tu era casta, tot i tots menys aquells que et recolzaven. Va ser llavors quan vas començar a anar en contra dels catalans, en contra, si era necessari, del dret a decidir. Perquè tu no aspires a una butaca, aspires a una mica més que això, aspires a un palau que es diu Moncloa".

A més, l'avisa que no arriba al nivell de l'expresident espanyol socialista Felipe González: "Tu no arribes a aquest nivell, perquè se't veu el llautó, o millor dit, la cua. Encara recordo l'entrevista que et va fer la Mónica Terribas, en la qual et va preguntar pel corredor del Mediterrani i no tenies ni idea de què et parlava. De veritat et creus legitimat per donar-nos lliçons? Véns aquí, a un país en el qual el 70% de la seva societat té orígens fora de Catalunya per parlar-nos d'etnicismes?"

En aquest sentit, Reyes l'adverteix que "aquests fills d'andalusos als quals et refereixes dient que hauríem d'anar a votar per apartar Mas i Rajoy, no t'aplanaran el camí del palau on tu vols anar a viure. Aquests fills d'andalusos, extremenys, gallecs i de tot arreu d'Espanya, ens sentim tan espanyols i tan catalans com els nascuts aquí i votarem independència, encara que no vulguis. Ens considerem d'aquí i el que volem no és desfer-nos de ningú, el que volem és construir un país nou pel poble i per al poble".

Continua el president de Súmate amb contundència: "Ets com el PP i el PSOE, no t'enganyis perquè saps que, ni el tu, ni ningú sense dos terços de les dues càmeres podrà canviar la Constitució. O has pensat per un moment que tindràs una majoria mai aconseguida? Si penses així, dues coses: 'o ets un pobre il·lús' o penses seguir enganyant a la gent amb falses esperances de canviar Espanya". I conclou: "Deixa que els catalans decidim per nosaltres una cosa tan democràtic com votar el nostre futur polític, perquè catalans som també aquests fills d'andalusos, extremenys, gallecs i de tot arreu d'Espanya que hem plantat les nostres arrels en aquesta terra que ens va donar oportunitats. Tal com vas contestar al meu correu, el tema de Catalunya és exclusivament dels catalans"

No hay comentarios:

Publicar un comentario