viernes, 4 de septiembre de 2015

Els que no volen votar perquè se senten desencisats amb la política i amb els polítics.

Per a tots aquells que encara no sabeu quina decisió prendre de cara al 27S, pels que dubteu, dir-vos que amb independència, les decisions i la responsabilitat de dirigir els esdeveniments públics millors pels ciutadans es prendran des de la proximitat i, fins i tot, amb la participació dels ciutadans. Amb la independència podrem decidir polítiques de dretes o d’esquerres, d’acord amb la voluntat dels parlamentaris, i tota la tasca que aquests puguin fer només la decidirà el ...poble a través de les urnes i de les iniciatives extraparlamentàries.
Els que no volen votar perquè se senten desencisats amb la política i amb els polítics, pels que pensen que tots ells són iguals i que només volen enriquir-se, dir-los que certament hi ha polítics corruptes, banquers corruptes, advocats, metges i constructors corruptes, però que justament amb una política més transversal, més transparent i sobretot més supervisada i propera, podrem posar límit a aquestes situacions.
L'única raó de que les nacions modernes siguin grans és per tenir més poder i més força militar a canvi de perdre en cohesió. Les nacions més petites tenen moltes més garanties de tenir una societat unida i cohesionada. Podeu mirar, en el mapa Europeu, si les nacions més petites són o no les que tenen la seva societat més unida: Suissa, Holanda, Noruega, Suecia, Finlàndia, Austria etc. .
Tots i cadascú de nosaltres podem fer algo per internacionalitzar la nostra lluita i alliberar el nostre país. Ningún règim per molt antidemocràtic que sigui pot aturar eternament la voluntat d'un poble. El poder és a les nostres mans ho vem demostrar l'11 de setembre passat i ho podem tornar a demostrar multiplicat per 7, si cal!
Amb més d´un segle de provatures, hem intentat de totes les maneres dialogar, conversar, negociar, però res. Hem gastat més paciència que un sant, fins a passar per tontets, però no hi ha hagut manera de fer res...
Ara ja no podem retrassar-ho més. Estem amb la pell i els ossos i Espanya vol seguir esgarrapant fins que no ens quedi ni el nom.
Per això està més que decidit, ja no val sols bona voluntat: ARA JA CAL ACTUAR !, . I La única sortida que tenim és FER-NOS INDEPENDENTS !

No hay comentarios:

Publicar un comentario