martes, 2 de junio de 2015

Votaré el President Mas perquè ha sabut entendre el que la gent ha demanat i ningú li reconeix.

Jo no sóc de dretes i tinc clar que la llista transversal que presenti Artur Mas és la millor opció per centrar-nos a assolir la independència i, a més, fer-ho d'una manera que no es quedi només en una proclama esverada, fer-ho d'una manera que el nou Estat que hem de construir sigui reconegut i funcioni amb solidesa. Qualsevol altre experiment o candidatura ens arrisca a caure al parany de l'esquerra jacobina espanyola, representat per Podemos, ens arrisca a veure'ns abocats a l'estafa del "canviem Espanya" per enèsima vegada. Encara queda molt temps per al 27 S, però ara per ara, veient el panorama, és el que penso.
Només els contraris a la independència fan la pinça amb el Govern del PP, s'alien amb l'estratègia del Govern de PP consistent primer a extorsionar econòmicament la Generalitat fins a portar-la a límit d'haver de fer retallades que a ningú li agrada fer. I després és quan veniu vosaltres, els cadells esquerranosos de l'espanyolisme i consumeu la brillant operació assenyalant com a enemic el gestor de la misèria imposada per Espanya, però mai, mai, posaríeu en qüestió ni demanaríeu capgirar la veritable arrel de les retallades i les desigualtats que patim. Sou els còmplices necessaris de la dreta espanyola, de les grans oligarquies espanyoles (i també de la oligarquia catalana immobilista, és clar). Sense vosaltres, fa molt temps que Catalunya seria un Estat lliure i que els seus ciutadans gaudiríem d'un benestar social a l'alçada dels països de primera divisió a Europa. Els que us heu proposat rebentar el dret a decidir dels catalans convertint les plebiscitàries, que volen ser el referèndum que ens han negat, en unes eleccions autonòmiques dedicades a votar si es fa "fora Mas", ja tardeu en sortir a criticar el President culpant-lo de que el PP hagi recorregut l'impost sobre els dipòsits bancaris i el TC, obedient al PP, l'hagi tombat. És la vostra estratègia, silenciar les extorsions d'Espanya sobre la Generalitat i els ajuntaments, i disparar a matar contra l'enemic que teniu en comú amb la dreta espanyolista més rància.
 Votaré el President Mas perquè ha sabut entendre el que la gent ha demanat des de fa uns quants anys. I això ho ha fet sabent que feia perdre vots al seu partit. Ningú li reconeix , però, per a mi és dels pocs que no ha posat per davant els interessos de partit. A més, Contra qui es pronuncia sempre en contra la caverna de Madrid? No us preocupeu. Si aconseguim ser independents convergència deixarà de ser,nigú li reconeix llavors ja no tindreu aquest problema.

No hay comentarios:

Publicar un comentario