martes, 31 de diciembre de 2013

Per què teniu tanta por a la democràcia? Adéu, nosaltres marxem.

Volen guerra psicologica contra Catalunya i aixó només fará més dificil una col.laboració futura, que molt la necesitarán. L´independència catalana es quelcom unic per lo que els catalans lluitarem junts. Aixó de l´unitat nacional es una ensorranada avui fora de joc.Tanta tomadura de pel economic i insult s´han acabat per sempre.
Tots aquests presidents autonòmics que bramen per les Espanyes formen part del que s'anomena l'Espanya assimilada. La seva identitat veritable, mal...grat ho disfressin amb folklorisme, és l'espanyola. No senten cap contradicció entre sentir-se de la seva regió i ser espanyols, perquè una no nega l'altra. Però en el cas dels catalans, l'Espanya castellana és una imposició que nega i vol anorrear la identitat catalana, i aquest és un conflicte que dura des de fa segles i que cal resoldre d'una vegada per totes. Solament recuperant la nostra llibertat podrem tenir un bon veïnatge.
Val més que dediquin els esforços a mirar com fer els seus pressupostos prescindint del que reben de la solidaritat catalana. (ara el Rajoy del dèficit fiscal català en diu solidaritat, déu ni do ) Algú hauria de comptar per a cada comunitat, ex. Exrtremadura, què paguen d'impostos els extremenys i què reben i fer la resta de les dues quantitats, els ajudaríem a tocar de peus a terra. Com s'ho ha fet el Monago per a reduir el dèficit sense fer retallades, o bé abans llançava els diners o bé ara encara n'hi donem més, o s'està despoblant i continua rebent el mateix...
Quina tropa de vividors. Diuen "nosotros no creamos enemigos" i tots parlen de Mas i dels catalans i no precisament per desitjar-nos bon any. Els PPSOE´s han vist que marxem i que se´ls acaba el bon viure a costa de les nostres costelles i clar aixòo no ho poden permetre. Bé bons auguris per al 2014, molta salut i a mantindre la calma i a estar al costat de les nostres institucions: Els atacs seràn constants, serà un any llerg, ,però anirà a velocitat de creuer. Hem d´estar preparats. Bon any 2014 i lliures.

No hay comentarios:

Publicar un comentario