jueves, 12 de diciembre de 2013

Oportunitat històrica, hem d'anar a fons, ara més que mai.

El que toca és felicitar als polítics perquè s'han posat d'acord. Tots han fet concessions, cal valorar-ho! Hi havia molta gent que esperava que no hi hagès pregunta.Si us plau no ens desunim. Ho aconseguirem.
El format de la pregunta no era l'ideal, però era l'únic possible..Penso que és el mínim comú denominador per començar a treballar per la independència.
Tan difícil és admetre que no tothom pensa igual i que calia trobar una fórmula consensuada? Si tothom pensés el mateix ja no caldria cap consulta. Per una vegada a la vida que fem una cosa ben feta ja surten els rebentadors de costum a fer la seva feina d'intoxicació habitual. Avui hauria de ser un dia d'alegria per tothom que vulgui la independència de Catalunya.
El President Mas tenia raó la Consulta es fara SI o SI.
Felicitats! Ho trobo una bona pregunta. No és tant difícil votar si+ si. Gràcies a tots i especialment al president i al cap de l'oposició, la història els jutjarà.. amb lletres d'or.
Gràcies per l'esforç de tanta gent, gràcies per fer possible el somni d'un poble. Hem lluitat, hem resistit i guanyarem. Ens venen temps durs, la caverna ja brama, però.....no ens podràn vèncer mai! Avui ha estat un dia històric de veritat, farem honor a tots els que ens han precedit i han mort sense poder viure un dia així. Per ells, per nosaltres i tots els nostres descendents els deixarem un país lliure i pròsper i Espanya que comencí a fer calaix que ja fa massa segles que viuen de nosaltres. Que no ens vinguin amb amenaces. Comencen el compte enrere, tenim un futur dur, però esplèndid, ES LA LLIBERTAT! JO SI VULL QUE CATALUNYA ESDEVINGUI UN ESTAT INDEPENDENT.
Però els que desitgem la llibertat del nostre poble, hem d'estar mes units que mai, amb fermesa, sense fractures internes, sense rancúnia, i molta, molta humilitat, hem de reconèixer i felicitar sense “però”, als polítics del nostre gran país que han defensat i han arribat a un acord, que mai en 300 anys!!! l'havien pogut acordar, ens poden caure millor o pitjor, però ara mereixen una felicitació i per sobre de tot ara hem d'ésser tot el poble que els doni el suport incondicional, fins al punt que si un d'ells va la presó i anem tots, aquesta vegada, especialment CIU, s'està jugant molt i no només la cadira, molt i molt mes i el nostre president, en especial ha de merèixer el nostre suport i el nostre respecta, fins que el poble català sigui lliure. Gràcies a tots.
Som un país de diàleg. Felicitats President, felicitats gent d'ERC, ICV , CIU,CUP i part dels socialistes que tot i no poder-hi ser per culpa dels vostres representants, també hi éreu en esperit. Recordo quan el Quim Puyal va dir "President teniu el poble al costat" Sóc feliç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario