martes, 3 de diciembre de 2013

Memòria, criteri, seny i sentit comú !!!!! Pot tornar en Carod ?????

Evidentment poca gent va entendre Carod. Només els escollits i il·luminats per aquest magne personatge heu sabut copsar la seva grandesa. Jo com a plebs que sóc no estic capacitat per entndre'l, i no sabeu com me n'alegro! Ho sento, no dec ser massa intel·ligent i encara no he pogut superar el trauma dels dos tripartits, i em sembla que em moriré sense fer-ho. Per mi ERC pot fer allò que més li plagui, en té tot el dret, així com jo el tinc per passar-ne olímpicament.
Memòria, criteri, seny i sentit comú!, A totes les futures eleccions, europees, municipals, consulta i potser governamentals, hem de tenir memòria, criteri, seny i sobre tot sentit comú. Memòria per recordar que les formacions que varen conformar l'anomenat tripartit, van donar el govern de la Generalitat a Madrid, no una legislatura, dues!!, deixant Catalunya amb un exponencial endeutament, descrèdit internacional i mancat de creixement. Criteri, no ens hem de deixar influenciar massa pels molts comentaristes que intenten infiltrar determinats perjudicis als ciutadans, nosaltres ho hem de tenir clar. Seny , encara que tinguem unes simpaties o unes antipaties polítiques, hauríem d’ésser capaços de deixar-les de banda, costa, però si els partits favorables a la llibertat del poble català demanen entrar al govern i es forma un govern de coalició, penso que haurà quedat demostrat la bona voluntat de tots ells i el poble català podrà prendre consciència que s’està actuant pel be dels ciutadans i no en sentit partidista. Sentit comú, hem de reconèixer que l’equip de CDC, és l’únic que està preparat i reconegut per encapçalar aquest procés cap a la llibertat, i si com esperó si sumin altres forces polítiques, llavors la llibertat del poble català està mes a prop que mai.
Comprenc les reserves de molta gent de que torni, però no ens podem permetre el luxe de perdre gent tan brillant, intel·lectual i políticament, com Carod..Penso que la seva aposta de fer president un Andalus com Montilla per cohesionar Catalunya era encertada, però mai en el segon tripartit, quan s'estava ensumat l'esclat de les bombolles del complex mafiós: Totxo/Financer, que van provocar la ruïna de la Generalitat per la mala gestió del tripartit, sense cap dubte, si esquerra s'hagués aliat amb CiU, ens haguéssim estalviat l'actual forat econòmic de la Generalitat..
FOC NOU, ens cal el foc nou actual, no les brases antigues. En Carod podria tenir "cadàvers" a l'armari. Millor que es quedi a casa, el seu moment va passar i el va desaprofitar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario