sábado, 9 de noviembre de 2013

La meva proposta de la pregunta per dret a decidir.

Salut a tothom ! Cara a la pregunta de la consulta la meva proposta és la següent ( ull, però a dues voltes ): Quin estatuts polític voleu per Catalunya ? A-Un estat independent amb plena sobirania legal i internacional B- C- D- E- F-Marc polític actual " España de las autonomias " G-En blanc A la Comissió del Parlament, tots els grups polítics podrien fer les propostes que creguessin oportunes, que en les opcions B, C, D i E qu hi fiquin tota la filosofia que vulguin que per sort nostra cap d'elles depenen de nosaltres sinó de l'estat i l'estat dirà a totes NO. Jo crec que pot ésser una solució molt positiva pel següent:
1-Ara per ara defensem la DEMOCRÀCIA i si l'estat espanyol la vol impedir, negarà la democràcia, no únicament un referèndum per la independència.
 2-Teoricament contentarem a ICV, Unió, PSC , etc
 3-Dividirem el VOT espanyolista.
 4-Els independentistes farem campanya per l'opció A i l'estat espanyol també degut que deixarà ben clar que les opcions B, C, D i E són només filosofia.
 5-Jo crec que en una primera volta pot guanyar perfectament l'opció A però en el cas que no fos així s'hauria de fer una segona volta entre les dues opcions més votades i en aquest darrer cas guanyaríem segur.
 No hi ha cap raó per creure que en el cas d'una segona volta en aquesta consulta els resultats serien pitjors per a nosaltres als que es produirien en una consulta directa sobre la independència. Crec que podrien fins i tot ser millors degut a la campanya del govern espanyol dient NO a tot.
 Hem de guanyar-nos a tots els demòcrates, els hem de donar l'opció a votar l'estatus polític que creuen més oportú però els hem de reclamar que si no ens deixen votar o des de l'estat diuen NO a les seves propostes han d'estar al costat dels independentistes. Expliqueu-ho a la vostre gent i veins. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario