viernes, 27 de abril de 2012

Sí, ja sé que molts economistes estaran la mar de contents i diran que això és el que s'ha de fer i bla, bla, bla. I jo continuo dient que hi ha persones que viuen en un món paral•lel, que no tenen ni idea de les dificultats que estan passant a hores d'ara moltes famílies per arribar a final de mes i que aquesta mesura l’únic que provocarà és l’ofec sistemàtic dels més desafavorits.
Baixar les cotitzacions a la S.S és una mesura que arriba tard, aquesta sí que l'hagués proposat jo des del principi. (A les petites i mitjanes empreses, evidentment!!!!). Perquè ajuda a donar un respir a les pimes, però pujar l'Iva, encara que no afecti a les exportacions, afecta al consum intern. I un país no pot basar-se només en les exportacions, per cert, que aquestes ja han punxat una mica durant el 1er trimestre....Continuo dient que els que pensen no viuen el dia a dia del carrer, i que la compensació d'ingressos per la baixada de cotitzacions a la S.S, hauria de venir d'altres mesures. Si continuen així, provocaran un camí de no retorn...La majoria dels economistes que opinen ( i jo els respecto molt) es nota que no són conscients del patiment actual que tenen a dia d'avui moltes famílies. No es poden pujar els preus quan els salaris (dels qui encara treballen) ja han baixat de forma notable!!!!!!!
Jo espero que l'euro foti un pet, tot se'n vagi a pastar fang (no crec que el resultat fos tan negre come ns volen fer veure) - de la manera que anem ens estan lligant a tots com gossets i treballem per ells, es la nova època feudal.
Les quotes de la seguretat social que baixaràn són les que paguen les empreses, per tant els contribuents seguirem patint la mala gestió de tots els polítics de fireta que tenim.

Ja pot resar el govern espanyol perquè espanya guanyi l'eurocopa aquest estiu, perquè sinó seràn una època calenteta calenteta, que ni Barça ni Madrid siguin a la final de la Champions segur que ja no els ha agradat, la màxima romana "pa i circ" segueix molt vigent en referència a la pau social.

O ens acabem de convèncer tots que si no ens alcem no farem res o al final algú acabarà cremant-se com ja ha passat a Grècia o a Egipte....

No hay comentarios:

Publicar un comentario