martes, 3 de abril de 2012

Multicultural anti-sistema.


 ja vaig dir que seria més llarg i feixuc acabar amb l'antifranquisme, que amb el franquisme. I que comptat i debatut haurà fet un mal major.
La frase d'Imma Mayol va ser l'inici de la reacció. Millor dit: el que va marcar el camí de la reacció va ser la resposta de Xavier Trias ('Som els inventors d'un nou tipus d'antisistema, que és l'antisistema que va en cotxe oficial'). Però veníem de dècades d'aquell discurs multiculti antisistema papeles para todos y más escuelas y menos policía. L'únic país del món on, si no simpatitzaves amb els okupes, quasi que feia por d'admetre-ho. El mal és molt, molt previ a la frase d'Imma Mayol. I a Espanya ja li va anar bé que perquè aquí hi havia un intent de redreçament nacional en marxa i, mira, mal per mal, 'antes antisistema que rota'.

Una molt mala noticia pel tripartit de la kaleborroka i l'aldarulls.
Independencia ja... aixo si, quan s'erradiqui per complert tot el tema de la nova kaleborroca antisistema... que som la riota d'Espanya en aquest tema... ha fet molt mal tants anys de tripartit... ICV Mayol a favor d'aquest col·lectiu terrorista... lamentable...

No hay comentarios:

Publicar un comentario