sábado, 18 de octubre de 2014

Jo no crec gaire en les casualitats.....


Anava a deixar el tema ERC de banda però crec que s'hi ha de tornar a parlar de nou, o al menys explicar què vam veure ahir d'en Junqueras.
Ja us vaig explicar tot el que va passar el dilluns i la seva sortida per motius partidistes, per cert, donar només una dada addicional que sabien tots els presents i que era important: Dels 911 municipis que van aprovar la moció el 9N, només 322 van presentar un coordinador i/o ( perque no tots ho van fer tot) els punts de votació. Per cert, dels 322, només 2 d'ERC. I cap d'ells va presentar el cens... Ho dic com a dada d'arguments que van traient de la màniga inventats aquests senyors d'ERC.
Ahir va sortir en Junqueras parlant i plorant, dient que no donaria recolzament als pressupostos sinó son per a una Catalunya independent. Tot un espectacle de teatre perque, de nou, va intentar enganyar a la gent.
En primer lloc, en Junqueras sap que no es possible fer eleccions ( plebiscitàries) abans de Febrer 2015 ( Recordeu la data perque va ser proposada per CDC) i que els pressupostos s'han de presentar a finals d'any. De fet, fixeu-vos que, automàticament, com si anessin de bracet, en Rajoy va exigir que Catalunya aprovi els pressupostos per l'any vinent.....
Jo no crec gaire en les casualitats.... A un l'interessa anar per lliure per motius partidistes i a l'altre l'interessa que tothom vagi per lliure perque sap que així no serem mai independents.
La jugada és molt clara... Obliga a CiU a prorrogar els pressupostos ( ja veurem si no ho recorre ningú), i si ho recorre algú, obliga al govern a pactar els pressupostos amb algú i ja sabeu l'escenari que queda, o PP o PSOE....
Senyor Junqueras, està fent un pèssim servei al país i va voler disfressar amb llàgrimes un altre engany, enganys que jo denunciaré sempre que ataquin a la independència o que s’efectuïn per motius partidistes...
Només li diré una cosa, hi ha gent que sí es va adonar, i la que no, avui jo els hi explico, però ja n'hi ha prou d'enganyar.
He arribat a sentir de vostès, ara ( perque quan ha interessat vostès l'utilitzaven i deien que era el líder), que el President Mas no vol la independència... Saben vostès que si estem aquí és per l'aposta del President Mas pel país, ja que, si es mogués com vostè per motius partidistes, pactaria amb PSC i estaria tranquil fins 2016.
Sr. Junqueres, deixi la manipulació de banda i el partidisme de banda, miri pel país i només hi ha una manera. Full de ruta del Consell Nacional de la Transició, el que vostès van recolzar i del que ara se n'obliden i això vol dir, votar i anar a plebiscitàries tots junts. Només així obtindrem la independència.
Espero que ho pugueu compartir per evitar aquest nou intent d'engany i manipulació

No hay comentarios:

Publicar un comentario