viernes, 21 de febrero de 2014

#TotsAmbElPresident

El que li passi a Mas en passarè a tots, perquè està amb nosaltres. No el deixem ni el deixarem sol president. Tots ens incloem realment en la seva posició i el mal que li vulguin fer a vosté el rebem tots. I ens defensem anant endavant.
Diria que el que esta fent el President Artur Mas per arribar a que ens autodeterminem, no ha van fer els Carod/Puigcercós/i demès, que van arribar al poder, van delegar en Montilla i es van acomodar. També reconec que Mas, no fa altra cosa que seguir el que li demana el poble, però no sempre els directius solen seguir les indicacions que la ciutadania demana. Per últim, no reconeixer la misèria econòmica en que viu el nostre Govern, i no veure els milions que paguen de interesos al any, és de cecs o de sectaris. A casa meva sense anar més llarg, no vivim com abans, i hem tingut que autorretallar-nos despeses, i no ens fa cap gràcia, peró ens fa ser comprensius amb altres casos. De la independència esperem millores en tot ordre, encara que de moment les haurem de seguir passant magres. I ja vindran els dies de ser exigents amb les dretes, les esquerres i totes eixes coses que etiqueteu, i que quasi mai responen a l'etiquetatge.
Mas és el president de tots els catalans però a més, té la dignitat que li va mancar al seu predecessor (totalment oblidat del comú dels catalans). Ara no es tracta de fer polítiques partidistes sinó de fer un bloc de soport al nostre president. En el passat recent ha estat poc comprès pels que no som polítics de raça però de mica en mica hem comprès que les presses d'uns i les dreceres d'altres ens haurien tornat a la casella zero. I mireu on som! Estem avançant amb pas decidit mentre veiem el nerviosisme i la incredulitat dels rivals. Mas ha de saber en tot moment que té un poble darrere i que el té disposat i mobilitzable: la causa i el president ho mereixen.
President, per mi sou una persona admirable, tant per la valentia de posar-vos davant del Procés, com per la capacitat oratòria que teniu per parlar a Bruxelles i on sigui, contestar amb encert i rapidesa les preguntes més capcioses dels periodistes, sens vacil•lacions i amb una intel•ligent pedagogia. Les vostres paraules sempre s'entenen i son justament les que necessitem. Gràcies

No hay comentarios:

Publicar un comentario