domingo, 23 de febrero de 2014

Quan el pastor li diu al be que ha de "negociar amb el llop"

La senyora Reding faria be d'informar-se una mica del que està passant a Catalunya realment, de primera ma, a fons, i empatitzar-hi una mica i assumir RESPONSABILITATS i no tirar pilotes fora. Com acostumen a fer sempre a Europa. Que no tinguem de dir: no ens van escoltar a Europa, Europa la sorda, Europa la cínica, Europa la mandrosa que no vol problemes.
Totes les veus que volen que els catalans continuem sotmesos a l'estat espanyol, són dels que treuen profit del nostre espoli, de la nostra submissió com l'estat espanyol, poders polítics, econòmics, mediàtics....., tant espanyols com catalans, també de diferents dirigents en l'àmbit internacional, per les pressions del govern espanyol, per ignorància, per interessos...., portem tres-cents anys de sotmetiment, d'espolis, de violències, d'amenaces, coaccions, persecucions, han volgut acabar amb la voluntat i identitat del poble de Catalunya moltes vegades, no ens podem tornar a deixar trepitjar una vegada més, està en joc el nostre país, la nostra gent, mitjançant la força exercida democràticament, pacíficament del poble de Catalunya, podem assolir la llibertat de ser els responsables del nostre pervenir, de construir un país nou millor per tots els catalans, no ens deixem trepitjar, coaccionar, amenaçar, dins de l'estat espanyol mai podrem deixar de ser ciutadans de segona, mai estarem lliures de la seva opressió, del seu espoli, dels seus intents d'assimilar-nos i acabar amb la identitat, la llengua, la cultura catalana.
Estimada Sra. Reding, Les seves intencions poden ser molt bones. Però, ha de saber, que, un partit com el PePe o un altre com el PSOE, tenen els arrels centralistes i més nacionalistes (per dir-ho suaument) que ningú, especialment els primers. Que fa anys i panys que estan promoguent de facto una campanya contra tot el faci olor de catalanisme, infectant a la vegada tota l'opinió pública de l'estat que no ens pot veure. Que per ells, l'estat ja està bé com està. Que no volen ni poden renunciar a una colònia -Catalunya- que treballa per ells, i que representa un bon percentatge del PIB estatal, amb la corresponent contrapartida d'ingressos per aquest estat que ells volen. mentre mantenen un statu quo que és el que els va bé; que aquest estat és un estat neo-demòcrata: que, després de muntar això del "café para todos" com vol que els diguin ara als seus barons que els catalans tindràn un tracte especial i diferenciat, és a dir, allò que en diuen asimètric per que no marxin de l'estat; com vol que els diguin als de "manos limpias", als de la Faes. els de Vox. els de UPyD, als de C's, etc, que son la seva competència en matèria de vots, que estàn disposats a afluixar el nus que ens ofega per donar-nos no sé quins suposats "privilegis"? és impossible, ells mateixos s'han tancat les portes amb pany i forrellat. I qué vol que fem els catalans amb aquesta gent? Es com voler barrejar aigua i oli, no pot ser, i a més és impossible. Informi's bé primer de tot, i després parli, però si els senyors de la UE no ho han entés encara, és que els falta un bull.
Tips i cuits de tots aquests comissaris, funcionaris, buròcrates i mamandurris de luxe. Potser hauriem d'anar pensant seriosament en passar d'aquesta maquinària perversa.
La tendència europea i mundial és la creació de nous estats! Aquesta és l'europa democràtica? L'europa dels estats? Que es vagin mirant que els estats actuals son tots fruit de guerres i de relacions dinàstiques. QUE N'APRENGUIN! els estats haurien de ser el que els ciutadants volen. Una europa que respecta i aprova l'entada de serbia i croàcia(guerres sangants d'independència) i en canvi no respecta l'entrada de la nació catalana, que serà fruit del vot i de pau... jo no en vull formar part!
En començo a estar fart de declaracions no oficials provinents de comissaris de la CE de sobre el que hem de fer els catalans. Feu una declaració oficial o calleu. Adéu, Espanya. Adéu, UE. Hola, EFTA. Hola, món.
 
 
 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario