domingo, 16 de noviembre de 2014

Gràcies, gràcies, gràcies!!!

Gràcies, gràcies, gràcies!!!
Una setmana després del 9N, analitzant-lo “en fred”, només podem dir-vos Moltes gràcies!!
Gràcies als qui vau ser protagonistes en primera línia com a voluntaris; sense el vostre esforç i implicació inequívoca, el 9N no hagués estat possible. La nostra admiració pel gran compromís que vau demostrar a fer tot el possible per a col·laborar en aquest procés participatiu i fer, amb la vostra participació que la jornada fos un èxit.
Gràcies als qui vau anar a votar; la vostra sola presència va contribuir a fer del procés una cerimònia de país, un dia històric per a Catalunya, una jornada en què, es va posar de manifest la unitat i l’enfortiment de tot un poble.
Gràcies als Convergents, que des d’un espai o des d’un altre, vàreu participat en la jornada. La fita era molt important però, tot i els entrebancs, el poble de Catalunya va poder manifestar a les urnes quin és el futur que volem pel nostre país. Com a convergents hem de sentir orgull de la feina feta.
I com no, Gràcies al President Mas i tot l’equip de Govern; sense el seu lideratge, claredat d’idees i compromís amb tots i cadascun dels ciutadans d’aquest país, la consulta no hagués estat possible.
I també, perquè no, Gràcies als qui no vau ser-hi; formant part d’aquest meravellós país al que vivim, demostrant que sabem fer conviure de manera pacífica i civilitzada diverses formes de veure les coses. Per a vosaltres, farem un darrer esforç (o els que calguin), per a explicar-vos que la millor alternativa a la situació actual és un estat independent. Us explicarem com imaginem aquest nou país, i us explicarem que el que volem fer és necessari i és possible.
El passat diumenge 9N, va esdevenir un dia gran, gran per la història, gran per la llibertat del nostre país però sobretot gran per la democràcia. Els espais de votacions eren rius de gent i de vots que sense la vostra aportació no hagués estat possible.
Per tot això, us volem agrair molt especialment la vostra dedicació i implicació en aquest procés. A tots vosaltres: Gràcies!!
Tenim la llibertat a les nostres mans. Ara hem de tenir el cap fred i el cor calent per aconseguir allò que diuen que és impossible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario