sábado, 2 de agosto de 2014

L’Estat espanyol i la “caverna mediàtica”

L’Estat espanyol i la “caverna mediàtica” s’han llençat com a bojos per deslegitimar –i quasi donar per enterrat- el procés sobiranista, degut a ”l'assumpte” Pujol, sense donar-se compte que encara l’estant enfortint més. Primer, perquè com ja he dit en anteriors reflexions, no tothom a Catalunya estem al costat de la burgesia (antigament aristocràcia) que a fet més mal que bé al país, i segona perquè això passa com amb els fill, tu el pots criticar molt, però atenció, que ho facin des de fora, que a les hores els defenses aferrissadament. Al posar en el mateix sac, els escàndols de la família Pujol  amb el procés sobiranista, s’han equivocat una vegada més. I l’11 de setembre ho demostrarem una vegada més.
S'acosten els dies de la veritat, on tots hi haurem de dir la nostra i de deixar-ho tot molt clar. Es la oportunitat, es ara o ens haurem de oblidar durant moltes generacions, perquè l'estat espanyol no negocia, imposa. Sempre ho ha fet. Si perdem serem maltractats (més encara).
Jo vull dir-les als meus fills que ho vam fer possible, que ho vam intentar. Que vàrem guanyar o vàrem perdre, però que hi estàvem allà. Que volíem un futur millor per a ells i que el vàrem lluitar tant com va fer falta.
Sense retrets, mirant enrere i sabent que tornaria a fer el mateix, tornaria a voler una país millor, un país nostre, un país per a ells. Un país, amb tot el que això vol dir.
N'estem preparats des de fa molt de temps. Ara es moment de no perdre el cap i seguir endavant, ni córrer, ni endarrerir-se... tot al seu moment.
Serem capaços de renunciar a interessos personals pel bé col·lectiu? Donaran la talla la classe política sense experiència d’estructures d’Estat? Podrem el poble pla pressionar suficientment per a marca el camí? Resistirem els envits d’una maquinaria d’Estat centralitzat utilitzant tot tipus de violència?
Aquest i altres dubtes se’m plantegen cada dia. Malgrat tot val a dir que per ara s’està fent tot el procés per guanyar per golejada. Ahir el president Mas va ser el president de tots defensant la sobirania del poble de Catalunya davant de l’absurd argument de la legalitat. Veurem la primera revolució del segle XXI al nostre territori? Serem capaços de canviar d’Estat utilitzant una única arma com és la Democràcia?
Realment venen mesos trepidants, cal que ens ajuntem les mans per a que ningú no doni cap pas enrere, ni que apareguin escàndols personals, ni qualsevol tipus d’informació amb intenció d’acabar amb això. Ens hi juguem molt, espero que ho puguem explicar als nostres fills o nets amb el cap ben alt. Ens trobem el proper 11-9 a Barcelona!
Falten 100 dies per la consulta ara haurem de apretar més fort ! Ja no és pel diners si no pel cor , la independència és la nostra única via de desenvolupament i com a tal és a la que anem tots , siguem més de esquerres ho de dretes més liberals ho més conservadors, votem. Però tots anem a una i es igual el nostre origen ho els nostres cognoms ara lo important és la unió catalana i tots a una , perquè a vegades és més català el que a nascut fora de Catalunya que el que ha nascut a Catalunya , cada dia em sorprèn més el poble català aquell que et penses que és unionista resulta que és independentista , jo seguiré fent els meus escrits posant fotos vídeos... Cadascú que faci el que pugui i el que sàpiga , estic orgullós de vosaltres poble català , som catalans som oberts i treballadors !!
Visca Catalunya lliure !! ||*||

No hay comentarios:

Publicar un comentario