sábado, 2 de agosto de 2014

100 dies !!!! Estem preparats, encuriosits i decidits.

cent dies ja?, ja fa temps que espero que passin els dies, ara una setmaneta més i vacances i a descansar - és un dir, descansaré tant com el fill em deixi - i a desconnectar que tornant de les vacances ja entrarem a la voràgine.
Bé, no només ens hem de preparar per a les grans cites. També cal preparar-se per al bombardeig constant, jugaran a escampar merda i buscar la desmobilització, jugaran a confondre i buscar la desorientació. No es molestaran (ja m'enteneu qui són ells, no?) a argumentar el que diguin - tampoc ho fan ara -, no és el seu objectiu argumentar i convèncer, el seu objectiu és guanyar, i aquest ha de ser el nostre objectiu també. I provaran de fer-nos el camí cada vegada més costerut, davant d'això el que toca és tenir molta paciència, no perdre el nord i saber que malgrat que alguna vegada dubtem tenim els millors arguments i un desig clar.
I no oblidem que, passi el que passi, el 10N no serem independents. Per molt que votem Sí voldran jugar a marejar, que si no érem prou gent, que si amb ells van els que no voten, que si no és una consulta vinculant, que si no reconeixen el resultat... i seguirem amb l'objectiu de negociar i d'arribar a una separació amistosa i ells posant-s'hi de cul. Però això sí, si votem independència - que ho hem de fer i que no en quedi cap dubte del resultat - ja tindrem una bona part del camí feta i ja podrem declarar la independència quan més ens convingui, s'hi posin com s'hi posin.
Total, passades les vacances encara cal fer un bon esforç perquè tenim un objectiu clar, votar i guanyar. Ara, d'aquí al setembre.

Certament, només falten cent dies. Una xifra redona. La darrera de tres xifres. I, fins ara, malgrat totes les maniobres d'uns i altres, la voluntat del poble la veig més ferma que mai. Però és cert. Abans d'arribar al nou de novembre, cal passar per l'onze de setembre. I aquest és, segurament, el més important. Perquè pensa que és el darrer. I el que crec que cal fer és un esforç més. Com un corredor, que ja està gairebé esgotat, però sap que per guanyar la cursa, encara ha d'accelerar i deixar les darreres forces abans d'arribar a la meta. 
Quan el món haja vist la V majúscula de l'onze de setembre del 2014, hi haurà poca cosa més a dir. 
I els altres, que vagin fent. De moment, en una reunió com la d'abans d'ahir, el qui perd és qui sembla més intransigent. (teoria de negociacions, que m'ho han explicat). No cal que us digui com va anar. Cal seguir treballant i força, però podem somriure. La cosa va bé.

No hay comentarios:

Publicar un comentario