domingo, 4 de noviembre de 2012

Ara venen a mobilitzar-se els intel.lectuals espanyols.¿On està el seu sentit democràtic?¿On està el seu sentit de justicia?¿Troben normal que siguem els burros dels cops dels mitjans espanyols?¿Creuen que tenim que aguantar mentre ells ens fan boicots als nostres productes i a tot el que representem?¿Que podem esperar de un país educat en menysprear i ignorar tot el que es cultura catalana?¿Quin camí podem recórrer amb un Estat en el qual els seus intel.lectuals,que es considera la gent més progressista,veuen normal no tenir dret a decidir lliurament?Pel que es veu no tenim rés amb comú amb aquesta gent i quan més lluny del seu mestratge,millor.
Intel·lectuals espanyols firmen contra Mas.

Segons aquests intelectuals la història ha mort: Arriba ESP! Res ha passat en aquests 35 anys que expligui el perquè molts catalans estem farts de l'estat ESP som perversos per naturals i no som independentistes per amor a la nostra nació ni per un desig de benestar i democràcia ho som per fastidiar-los a ells que estan per sobre del bé i del mal. De fet ho està l'estat ESP al que justifiquen negant fins i tot la història i la hemeroteca! A partir d'ara ESP any 0 si els catalans ens portem bé i els escoltem amb atenció poder ens oferirant el federalisme mentre ells continuarant posant-nos pals a les rodes via veto a EU o amenaces d'estat cafre con fa 40 anys posaven tanks (ara també però menys!). Com sempre l'etern oferiment de l'estat ESP "podria ser peor" on lo peor sempre és l'estat ESP. De fet la estratègia del maltractador!

Jo soc dels que pensa que potser no ens convé formar part de la UE. Passar de dependre de Madrid a fer-ho de Brusseles? Crec que ens convé tenir la nostra indepèndencia económica, exterior, defensa, etc. Un cop assolida l'independencia hi haurá molta feina per fer; definir la constitució catalana i estructurar l'estat d'acord amb les noves lleis. Tot aixó en mitg d'una crisi económica, (per que la crisi va per llarg); es una crisi estructural i no conjuntural. Per tot aixo, crec que ara no es moment de pensar Europa sí o Europa no. Es moment de dir INDEPENDENCIA JA i endavant amb totes les consequencies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario