viernes, 31 de enero de 2014

El TSJC fixa l'ús de l'espanyol com a llengua vehicular dels centres en un 25%

La paraula justícia, per si mateixa no és res, la paraula llei per si mateixa, no és res, El càrrec de Jutge, per si mateix no pressuposa justícia i Llei. El que val és l'esperit lleial a la justícia, de la societat i dels seus Jutges. Sense això i en nom de la "justícia", els Tribunals poden emetre sentències Judicials, per massacrar milions de persones legalment, els Nazis, els Soviets, els Franquistes, els fascisti, els dèspotes il·lustrats de la revolució Francesa, els Maoistes, etc., etc. En definitiva, que podem esperar de l'Estat Espanyol, quant el Fiscal Superior de Catalunya, Martín Rodriguez Sol, va ser cessat del seu càrrec, per la seva lleialtat i compromís amb la JUSTÍCIA, declarant quelcom tan JUST I ENTENEDOR, com que donava suport, al referèndum, "sempre que fos legal"
Tribunal de Justícia? Judicial poder. Aquesta colla de Srs. que estan per damunt del bé i del mal, no estan fen la seva feina estan legislant i això no és el seu paper,. No se com s'ha arribat a donar tant de poder a una colla de Srs. que darrera d'una toga poden fer el que els donna la gana amb les nostres vides. Poder que comencem a dir prou, no deixen de ser una colla d'advocats que han passat unes proves memorístiques que no garanteix res de res ,entre altres coses que siguin neutrals, ja que es evident que en hi han una bona colla de fatxes. Proposo eliminar la paraula justícia de tots els tribunals espanyols amb seu a Catalunya.
Només serà un "cop" si ho acatem. I només ho acatarem si som covards i passius. Si ens resignem a que converteixin Catalunya en un camp de batalla entre grups lingüístics enfrontats entre si, hostils els uns amb els altres. El que està en joc és la convivència, és l'existència d'una sola comunitat política capaç d'integrar a través del coneixement i l'acceptació del català com a eina vertebradora, persones vingudes des de punts molt diversos del planeta. En les nostres mans, a les de pares, professors i mestres, està acatar-ho o no acatar-ho. Els catalans vam votar molt majoritàriament, a les urnes del dia 25 de novembre de 2012, que només els catalans podem decidir sobre Catalunya. A les nostres mans queda ser conseqüents amb allò que es va votar i, per tant, NO ACATAR cap imposició espanyola ni acatar la validesa i vigència de les lleis espanyoles que s'oposen a les lleis catalanes sobre territori català.
El dia que a les escoles de de les comunitats sense altre llengua pròpia que el castellà es fecin dues hores setmanals de llengua Catalana, dues de Basc i dues de gallec a més d'alguna assignatura troncal en qualsevol d'aquestes llengües (de forma equilibrada en el territori dit), llavors en parlem. De passada cal recordar que la UE no fa oficial el català perquè no ho és en tot el territori espanyol, o sigui que ja saben que toca fer abans de venir-nos amb lliçons als catalans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario