viernes, 8 de agosto de 2014

Apologia de terrorisme ????

La Policia Nacional Espanyola i la Guàrdia Civil estan preparats per impedir la consulta del proper 9 de novembre

Apologia del terrorisme? Terrorisme uniformat però franquistament terrorisme. Marca eppana. No volen soltar el mos que els dona per a pagar-se els seus vicis. Sempre he dit que ens feia falta Cascs Blaus i Jutges democràtics per tal d'assolir la democràcia. El terrorisme està molt implantat a l'estat franquista/ madrileny i ha bastit tota una política de corrupció institucionalitzada. Han intentat amb el NO-DO, Ens han coaccionat econòmicament i significament. Ara ens posen el TOP a la consciència i l'exercit d'ocupació enfront de casa. Ni en franco ho faria millor. Bé, caldrà retindre cares i noms per tal de jutjat-los quan assolim la democràcia real.

No fa falta dir res més. Feixisme en estat pur. Hi ha una manca total de tradició democràtica al Reino de España, i es nota. Volen mantenir la possessió d´un territori per la força, sense el consentiment dels seus habitants. No sé si en els temps que corren això es pot mantenir gaire temps. I menys si volen aparentar que són una democràcia.

Però quan llegeixo i sento aquests feixistes, a aquests pseudopolicies i militars que es creuen que viuen encara en la dictadura, quan veig que mai s'ha condemnat la dictadura i que es disculpen sempre els polítics d'una banda, corruptes com els que més i en canvi es condemnen els altres sense miraments, quan sento que diuen ser capaços de PROHIBIR la democràcia, de condemnar tot un poble a l'esclavitud eterna sense donar res a canvi, quan penso que poc a poc se'ns treuen tots els drets que tant ens han costat, em venen ganes de sortir al carrer a cops de puny contra aquests "mindundis".


No tinc massa clar que l'anomenada 'comunitat internacional' s'escandalitzi massa amb la imatge de guàrdia civils i policies nacionals espanyols foten fora a empentes i cops de porra els qui volen votar i també els qui volen fer-ho possible. l'ONU fa temps que reclama a Espanya resoldre la qüestió dels crims del franquisme i Espanya no fot ni cas i no crec que en faci mai si no és que hi ha mesures de pressió contundents, que no hi seran. Sincerament, penso que la solució catalana passa per una gran capacitat de resistència per part de nosaltres, el poble català, i també per assumir el sacrifici econòmic que representa contractar temporalment els serveis d'efectius de defensa preventiva. Som molt innocents creient que Espanya no utilitzarà la força i pensant, també, que la comunitat internacional es posa sempre del cantó dels "justos".

De veritat que tinc tantes ganes que arrivi el dia 9 de Novembre i a aquesta gent se l'hi ocurreixi enviar la guardia civil a cada col.legi electoral...i el paperot que faran davant de tota europa...de veritat que ho desitjo. Per que aquell dia canviaran moltes coses, i la visió de molta gent que encara no acaba de tenir-ho clar

Ni cas. Cap força armada no pot impedir el dret democràtic de votar encara que per motius polítics el govern espanyol no ens deixi. Hi ha lleis internacionals que reconeixen i avalen el dret de les minories a manifestar-se encara que per això s'hagi de trencar la legislació vigent del país on estan sotmeses. La democràcia sempre, sempre, està per damunt de les lleis. I els catalans no podem ser espanyols per la força i en contra de la nostra voluntat. Almenys que ens ho deixin decidir en referèndum.

No ens aturaran!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario