miércoles, 9 de julio de 2014

Trampes no , si us plau !!!!

 L’Ada Colau i companya es queixen, amb raó, de les retallades, però en canvi ignoren el dèficit fiscal de Catalunya que és de 4 vegades més, 4! Parlen que cal nova política, però ells practiquen la vella política de ser ambigus amb la independència de Catalunya. Colau i Podem defensen totes les causes justes del món, però encara és hora que surti algú de Podem solidaritzant-se amb la vaga de fam de Jaume Sastre o en la persecució del català. Finament, vénen a regenerar la política municipal de Barcelona, i proposen presentar-se amb ICV que han governat 30 anys l’ajuntament, la diputació i altres ajuntaments de l’àrea metropolitana de Barcelona. Sembla un acudit. Fa riure, però és més renovació Xavier Trias, amb 3 anys d’alcalde que ICV en 30 de govern. Si volen ser trencadors, anticapitalistes, antisistemes, assemblearis, sense protagonismes, ni líders, això ja està inventat i és la cup, per què no si adhereixen? Egos?
com sempre, si no és per anar en contra de CiU que és el que tothom pretén, no diu res més, sembla ser que proposa una candidatura conjunta d'esquerres liderada per Ada Colau, sense pensar ni un moment que aquesta senyora no sap res de res de governar una ciutat i, evidentment molt menys de governar un país, ni la Teresa Forcades tampoc, manifestar-se i muntar plataformes no és governar una ciutat, en canvi qui n'ha après força és la CUP que porta molts anys treballant per aquest tema, té raó l'articulista, però després de veure el que està passant i com la justícia afavoreix qualsevol grup, del qual se'n pugui desprendre que va en contra de CiU; benvingut per a tothom, ara a Madrid deuen estar fent la riota gràcies als antisistemes que van obstaculitzar el Parlament.. Doncs bé que CiU no governi, això sí, si se n'ha de fer càrrec aquests grups desconeixedors de tot pensin que l'endemà no tindrem ni escoles, ni hospitals ni metges ni res de res que funcioni ni mestres ni universitats ni recerca ni policia ni bombers ni ningú s'ocuparà de treball ni justícia ni de Benestar ni família, perquè tothom estarà ocupat en sortir al carrer aplaudint els manifestants antisistemes i proporcionant "botellons" als joves per tal que destrossin les ciutats, cremin contenidors i rient aquestes gracietes de tots. Estic d'acord amb el que com jo a partir d'ara només parlaré de la independència per a Catalunya que la tindrem gràcies justament al president Mas que amb els ciutadans que també la volen caminarem junts per aconseguir-la, no crec trobar-hi cap Ada Colau ni cap Podemos . per això no els dono la meva confiança.
Un cop li van preguntar a l'Ada, on vivia, i ella va dir que no ho podia dir, perquè no viva sola, i havia de pensar en la seva família. Aquell dia, tot i la feina que havia fet fins aleshores, vaig entendre, que ella no es mesurava amb el mateix patró en que mesurava als altres. Una persona que està disposada a interrompre la vida privada de familiars de polítics, ha d'estar disposada al mateix. Per molt impresentables que siguin uns. Després diu que no entrarà en política i 4 dies després hi entra. Moltes i massa contradiccions per una persona que representa els desnonats. Molt bona feina en aquest sentit, però molt poc exemple personal. Tinc la sensació que li han pujat els fums i s'ha desorientat una mica amb tantes manifestacions d'admiració. Una llàstima. Hauria pogut continuar essent un referent activista. Ara ja s'ha vist el llautó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario