martes, 29 de julio de 2014

Això sí que no tocava, President.

Aquest cap de setmana ha estat de reflexió, un temps que m'he pres per revisar i ordenar idees al respecte del comunicat del President Pujol. Em sap greu la mentida i la impostura, però sobretot em sap greu l'exposició del meu partit i de tot el que això significa (ideari, projecte, país, persones)en el que està immers en els darrers mesos. Convergència és un partit obert a la societat, amb vocació de govern i amb vocació de liderar els anhels de llibertat del poble de Catalunya. Tal i com es desprèn dels textos aprovats en el 16è Congrés de CDC, els pilars del nostre partit estan basats en quatre eixos fonamentals: Honradesa, coherència, responsabilitat i integritat.

Després dels últims esdeveniments cal que, tal i com diu el nostre nou coordinador general en Josep Rull, "s’ha de treballar per eixamplar la
majoria a favor d’un nou estat per poder fer les coses millor: on les males pràctiques han de quedar abolides, on s’imposin la transparència i la igualtat d'oportunitats”. S'obre un horitzó nou per al país i per al partit, i ara toca revisar i renovar les estructures internes del partit, renovar les persones que ens han de dirigir i apostar clarament i sense ambigüitats per aconseguir la majoria social necessària per assolir la llibertat nacional plena, assumint els valors republicans i de centre esquerra que ens han de definir.

Si aspirem a refundar la nació i ha convertir-la en un estat modern i avançat, també podrem refundar el nostre partit actualitzant els valors i els principis fundacionals al segle XXI. Des del món local estem desenvolupant des de ja fa un temps una renovació de la nostra acció, de la nostra relació amb una nova realitat social i de les persones que ho han de liderar i, des del món local volem també, estendre la ma al partit per aportar solidesa, experiència, regeneració, empenta i noves idees per refundar Convergència Democràtica de Catalunya.

Convergència serà si la societat confia en nosaltres i, per guanyar-nos aquesta confiança cal que el nostre principal objectiu sigui fer un partit de persones per a les persones. Regidores i regidors, alcaldes i alcaldesses toquem carrer i realitats a flor de pell arreu del país, a cada vila i ciutat. I aquesta gran experiència és un valor afegit que el partit ha de saber gestionar i aprofitar.

Superem el passat i encarem el futur amb il·lusió, amb vocació de servei i al costat de cada persona de nostre país. Ara la nostre gran responsabilitat és ajudar a totes les persones que pateixen i necessiten d'un lideratge i d'un partit fort per fer de Catalunya un estat avançat i profundament social i democràtic. Un partit nou per encarar un futur nou.

Visca Catalunya Lliure!

No hay comentarios:

Publicar un comentario