domingo, 12 de junio de 2016

Deu motius per votar a Convergència.

1. Convergència és el partit catalanista, avui sobiranista, amb més experiència a Madrid i que coneix millor les diverses situacions polítiques i parlamentaries d’Espanya. Les noves figures, com els candidats Francesc Homs i Miquel Calçada, són hereus d’aquesta trajectòria al 2016.
2. Convergència veu Madrid i Espanya des de les necessitats socioeconòmiques i els projectes de Catalunya, avui la Catalunya del procés sobiranista pacífic i democràtic.

3. Convergència és la principal força municipalista degut al seu arrelament en els mons rural i urbà del territori català.

4. Convergència té molt clar que Catalunya és una nació que ha de tenir un tracte en pla d’igualtat amb la nació espanyola. La relació entre Espanya i Catalunya serà més lliure i més solidària si Catalunya és tan sobirana com Espanya. Pels convergents, Catalunya no és la “regió” del PP i Ciudadanos. Ni la “singularidad” del PSOE/PSC. Ni la “patria espanyola” de Podemos. Ni Madrid és la capital de Catalunya com diu Ada Colau.

5. Convergència volia reeditar ara Junts pe Si. Una única força sobiranista, amb diverses corrents internes, donaria al Congrés i al Senat una forta empremta parlamentaria que no poden donar aquells grups catalans supeditats als partits espanyols.

6. Convergència precisa de molts vots per plantar cara a la pinça de PP/Ciudadanos amb la CUP que pretenen frenar als convergents per desfigurar el sobiranisme. Un resultat electoral dolent de CDC seria aprofitat per l’espanyolisme polític i mediàtic de la Castellana i la Diagonal per desqualificar el procés sobiranista.

7. Convergència és l’objectiu a abatre per Gregorio Moran, José Antonio Zarzalejos, de La Vanguardia, i altres articulistes amb similar obsessió.

8. Convergència es fiable com ho demostra el fet que el president Artur Mas, l'ex  consellera Irene Rigau i el candidat Francesc Homs mantinguin el seu compromís polític malgrat ser perseguits per la justícia espanyola per ser demòcrates i per posar les urnes al carrer.

9. Convergència compta amb dos grans presidents, Artur Mas i Carles Puigdemont. El primer va posar les urnes al carrer i va fer un pas al costat. El segon presentarà una qüestió de confiança amb l’objectiu d’enfortir el benestar de la societat i el procés sobiranista en la Catalunya del segle XXI. Ambdós donen suport a Francesc Homs.
10. Convergència dona la cara a la nova situació social, econòmica, cultural i política replantejant-se com partit amb ingredients de caràcter liberal, democristià i socialdemòcrata. I ho fa sense aquells que  han estat relacionats d’una o altra manera amb algun tipus d' irregularitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario