viernes, 10 de junio de 2016

Ara és el vostre torn, el torn dels ciutadans, que heu de decidir el futur que voleu per a Catalunya. Us convido a fer-ho,

Ens trobem davant unes noves eleccions generals que han de determinar qui estarà al front del govern de l’Estat durant els propers quatre anys. Els nous comicis són fruit de la inestabilitat dels darrers mesos i de la incapacitat dels partits majoritaris d’arribar a acords pel futur del seu territori.
Des de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) som conscient que, en moments com aquest, és important seguir el full de ruta establert després de les eleccions del 27S, però també ho és treballar de forma paral·lela per garantir, mentrestant, els drets bàsics dels nostres ciutadans i ciutadanes. Amb aquest objectiu ens presentem novament a unes eleccions en les que volem fets per a Catalunya, i no només paraules.
Volem ser decisius i estem disposats a donar suport a una possible investidura però no a qualsevol preu. El nostre programa inclou alguns punts irrenunciables com la convocatòria del referèndum, el pagament del deute històric i les inversions en infraestructuresen el nostre territori.Des de Convergència només signarem acords amb aquells partits que lluitin contra les desigualtats, prioritzin les polítiques de foment de l’ocupació i estiguin disposats a derogar les lleis centralitzadores aprovades pel Partit Popular, sense oblidar la Llei Wert o la Llei de Racionalització de les Administracions Locals (LRSAL). I, per suposat, volem posar fi a la suspensió del Tribunal Constitucional de lleis aprovades pel Parlament que només pretenen garantir drets bàsics i evitar situacions com els desnonaments i la pobresa energètica.
No renunciarem als nostres principis i seguirem treballant, sempre,al servei de Catalunya i de la seva gent. En aquestes eleccions generals continuarem defensant els nostres interessos com a país ara sota les sigles de CDC i també més endavant com a nova formació política, tal i com vam decidir els més de 14.000 militants que vam participar en una jornada, el Superdissabte, per a decidir el nostre futur com a partit.
Ara és el vostre torn, el torn dels ciutadans, que heu de decidir el futur que voleu per a Catalunya. El proper 26 de juny teniu una nova oportunitat per triar la millor opció a les urnes. Us convido a fer-ho.
Comparteix:

No hay comentarios:

Publicar un comentario