lunes, 23 de junio de 2014

Rèmores de la política.

Rèmores de la política:
La definició de rèmora és: peixos de la família dels equeneids, que viuen nedant al costat o enganxats als taurons, balenes, tortugues..... i així s’aprofiten de les restes de menjar que queden quan l’animal al qual utilitzen caça una peça, es dir poca cosa aporten i en treuen molt de profit.
Si donem un cop d’ull i comparem el compor...tament de les rèmores veurem que en política també existeixen casos semblants, gent i partits que poc aporten però s’aprofiten de la feina que altres fan i inclús arriben a fer-se com seu tot el treball quan precisament desconeixen el significat de la paraula treball i encara menys la de lleialtat.
Són capaços per treure’n quelcom de profit particular (...) d’arribar a deixar morir l’animal de transport un cop els objectius estant aconseguits o es pensen que ho estant.
El que potser, ara, no han arribat a pensar, aquestes rèmores polítiques, és que potser a partir de molt aviat ja no podran anar al costat de ningú i llavors com mai s’han preocupat ni saben el que és el treballar se’ls hi haurà acabat tant els somnis com els seus objectius.

No hay comentarios:

Publicar un comentario