sábado, 4 de junio de 2016

Estem fotuts.


A l ' habitual al risc a catalunya i les seves aspiracions nacional de la dreta-ala feixisme, s ' ha afegit un més perverse: el feixisme de l ' esquerra de l ' anti-establiment, pro-independència dubiously i destructor de la cup.
La imminent futur d ' aquesta nació, o el que és més greu: l ' història de catalunya, hem de posar a les mans o directament entre les tetes (que sigui més feminista) de personatges com la que n ' hi ha que aquest post...
Persones que per la seva imatge més sembla que cursen diàriament a la "matança del porc" que dibuixa el nostre destí en la primera institució d ' un país, que és el seu parlament, i als quals s ' acosejaría humbly abans d ' anar en aquell edifici amb fundació De sang... "més decòrum i dutxa i menys lluitar".
En aquest marc, i de moment important en la nostra història, els cupaires passar més temps en patètic carrer muntures davant d 'una càmera a semblar-me a les víctimes d' una patacada, que per tal de facilitar uns pressupostos que no només a noves millores socials però directament a La seva llibertat.
La immensa majoria ens embolicat després de les darreres eleccions en pensant que has pogut afegir 62 + 10 a la clau d ' il · lusió, com ens equivoquem per tal d ' aconseguir aquests nois de locals per tal d ' aconseguir-los en la nostra sala, squatted.
Et vaig dir fa uns mesos que era preferible a votació de nou que posar-nos en mans de nosaltres mateixos il · luminada i fals libertarians de chichinabo (en la clau moments han ensenyat un munt de chichi i poc nap), I el temps m ' ha regalat cruelment la raó.
Anem a cara se: a la cup, líders de la política i moral alçada de david fernández o arrufat han estat aniquilats...
Anem a no perdem més temps i provar a nosaltres mateixos per acceptar el resultat sigui quin sigui (tercera vegada és l 'encant d' aquest país) si vol o no a ser veritablement lliure, però anem a votar definitivament representants (sigui quina sigui la seva ideologia) capaç, greus i Preparada per deixar al servei de catalunya des de la seva intel · lecte a la seva esquena... I de tornada a les carpes, carrers i les barres: les baralles, fre i malabars!

No hay comentarios:

Publicar un comentario