lunes, 7 de mayo de 2012

La "cohesió social" a Catalunya.

 S'ha de reconèixer però, el vostre enorme i camaleònic esforç per aparentar quan convé, un personatge d'indignat d'esquerres, un de republicà de dretes o fins i tot, heu tingut la cara dura de disfressar-vos de independentista.,Nomes teniu un objectiu: Destruir el Catalanisme majoritari que representa CiU. Tan vosaltres com els vostres amos, sabeu molt bé que destruint CiU, Catalunya quedaria en mans de l'espanyolisme. Perquè també sabeu molt bé que el independentisme restant, està absolutament dividit i segurament corcat pels serveis d'intel·ligència.
Aquests del PP reclamen ser catalans i espanyols a la vegada, talment com si fos una cosa impossible. El que sí que és impossible, per ara, és ser només català.
Però és que els "espanyols" sempre han sigut els subdits de la corona catalana, no pas els castellans. Recordeu que els "comuneros" es van revoltar perque no volíen estar sota el domini de la corona catalana de Carles I, és a dir, els castellans no volíen ser espanyols.
I si parlessim de l'Estratègia que vol desarticular els camins de la llibertat a canvi de repartir el poder. En això no hi estarien d'acord gairebé tots els partits del sistema ?.Ens cal que el votant es manifesti amb claretat, què vol, sense complexes ni interferències
La estrategia d'España es arruinar Catalunya lentament fins a reduirla al status de Galicia o Extremadura, una economia deprimida, d'emigrants i manada pel caciquisme, 
La "cohesió social" a Catalunya és una farsa - si hi és la pau és perquè només una banda, o sigui els Catalans, renuncien a la seva llibertat. Els peperos actuen com a antidemocràtes, imposant la seva voluntad per força i per tal de poder gaudir d'un espoli que els proporciona poder viure per sobre de les seves pròpies possibilitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario